Tenis obutev, ki jo tenisači zmeraj potrebujejo

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE

Tenis obutev, ki jo tenisači zmeraj potrebujejo

Wilson, Asics in Head so proizvajalci teniške obutve, ki se trudijo doseči kar se da visok nivo kakovosti in zadovoljnosti za uporabnika. Zagotovo lahko rečemo, da so teniški copati Wilson, Asics in Head izjemne kakovosti in modnega dizajna, ki se lahko lepo kombinira s teniškimi oblačili.

Tenis copati Wilson ponujajo več cenovnih razredov. V svojem asortimentu imajo modele, ki so namenjeni za profesionalce in zelo zahtevne igralce tenisa, kateri potrebujejo teniško obutev Wilson najvišje kakovosti. Izberete pa lahko tudi takšne modele, ki so oblikovani in izdelani za tiste, ki igrajo tenis le občasno in zgolj za zabavo. Če želite dobro kakovost za svoje noge, izberite tenis copate Wilson. Wilson je v letošnjem letu poslal na tržišče nov model teniškega copata, ki sodi v sam vrh po kakovosti, udobnosti in stabilnosti. Če želite ta zares vrhunski copat, izberite Wilson Rush Pro 3.0. Dobra izbira bo tudi model Wilson Kaos Clay.

Prav tako se proizvajalec teniških copat HEAD iz leta v leto vzpenja po lestvici najboljše obutve za tenis. Copati HEAD zagotavljajo dobro zračnost, trpežnost in stabilnost, ki jo želi vsak tenisač, kadar stoji na tenis igrišču. Tisti, ki posegate samo po najboljšem, izberite model HEAD Sprint SF Clay, ali Revolt Pro 3.0 Clay, ki sta ena izmed najboljših in najbolje prodajanih copat. Če pa želite zelo dobro razmerje med kakovostjo in ceno, pa bo HEAD Sprint Evo Clay zelo dobro izbira. Superge za tenis HEAD so narejene za resne tenisače, ki želijo stabilen in trpežen copat. Tenisači, ki igrajo na najvišjem nivoju, bodo teniške copate HEAD preprosto vzeli za svoje, saj je kvaliteta ne sporna. Za vse navdušence dobre obutve, so tukaj tenis copati HEAD.

V kolikor pa želite zares lahek in mehek teniški copat pa izberite ASICS, saj slovijo po svoji zelo nizki teži, ki pripomore k lahkotnemu in hitremu gibanju po igrišču. Teniška obutev Asics vas bo zagotovo presenetila s svojo lahkotnostjo. Izjemno nizka teža in hkrati visoka kakovost teniških copat Asics marsikoga osupne. Če želite hiter, udoben in dobro zračen copat, izberite tenis obutev Asics s katero igra mnogo profesionalcev in profesionalk v teniškem svetu. Med najboljše modela spada Asics Court FF 2, Asics Solution Speed F Clay in Asics Gel Resolution 7 Clay.