O NAS

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE

O nas

Internetno poslovanje se iz dneva v dan povečuje. Zavedamo se, da je spletna navzočnost podjetja izrednega pomena in eden izmed naših ključnih namenov je, da naredimo pozitiven vtis na obiskovalce naše spletne trgovine JPG Tennis. Znano je, da si oglednik v prvih nekaj sekundah ustvari svoje mnenje o spletnem mestu in se odloči ali mu/ji je spletna stran oz. e-shop všeč ali ne. Zaradi tega se trudimo, da ustvarjamo čim bolj kupcu prijazno spletno trgovino, ki je kar se da enostavna za pregledovanje, zbiranje informacij in naročanje. Trudimo se slediti trendom oblikovanja in ustvariti kar se da privlačno oz. lepo oblikovano spletno stran. Preko socialnih omrežij kot so Facebook, Twiter in Youtube, JPG Tennis postaja središče pogovorov za vse ljubitelje tenisa, ki želijo govoriti o njihovih izkušnjah, zamislih ali idejah, ter iščejo nove trende pri tenisu.

Želimo si, da bi bilo nakupovanje v spletni trgovini JPG Tennis prava zabava!

Kompetentnost in kredibilnost sta naši lastnosti, katerima dajemo izredno veliko pozornost. V naši spletni trgovini, katalogih in novicah zmeraj poizkušamo dajati izvrstne in prepričljive informacije povezane s tenisom in športom nasploh. Pri našem podjetju so zaposleni samo visoko usposobljeni ljudje, ki so vam zmeraj pripravljeni pomagati, če imate kakšna vprašanja, ste v dilemi ali imate kakšne predloge za izboljšanje, ki bi vam prineslo dodatno veselje ali vrednost.

Vaše zadovoljstvo je naša spodbuda in uspeh!

Poslanstvo
Naše osnovno poslanstvo je zadovoljevanje potreb teniških navdušencev, v smislu ponudbe širokega asortimenta artiklov, strokovne pomoči pri nakupu in fleksibilnosti pri prodaji. S svojo ponudbo, znanjem in prilagodljivostjo želimo igralcem tenisa in tudi tistim, ki bi to radi postali, čim bolj približati ta šport in jim omogočiti nakup po kar se da ugodnih oz. za kupca prijaznih cenah. Po svojih zmožnostih želimo pomagati mladim perspektivnim tenisačem, da bodo uspeli v svetu tenisa, pa naj bo to na osebni, klubski, slovenski ali pa svetovni ravni.

Vizija
Postati želimo vodilna specializirana teniška trgovina v Sloveniji, ki bo razpoznavna tudi v drugih državah EU. Velik izziv nam predstavlja sponzorstvo najboljših teniških igralcev v Sloveniji.