Tenis lopar Babolat Pure Aero

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Aero

Šifra: 139554Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:300Širina okvirja:23-26-23Težišče:320Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Babolat RPM BlastTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:undefined
Tenis lopar Babolat Pure Aero
Tenis lopar Babolat Pure AeroTenis lopar Babolat Pure AeroTenis lopar Babolat Pure Aero
119,90 €239,95 €
ROČAJ:
  • L2
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
Babolat | Team 3/1 (PROMO)
Babolat | Team 3/1 (PROMO) 4,50 €
Dodaj Babolat | Team 3/1 (PROMO) v vaše naročilo za 4,50 €. Prihrani 1,50 €. Redna cena: 6,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Aero

BABOLAT PURE AEROBabolat daje legendarnemu Aero Pro Drive loparju veliko preobrazbo z novim imenom.

Ta različica se imenuje Pure Aero in se ponaša z bolj aerodinamičnim okvirjem in večjo nihajno težo.

Rezultat je lopar, ki je bolj okreten, ima povečano stabilnost, moči in udobja.

Lopar je oborožen s tehnologijo FSI Spin Pure Aero kar daje širši razmik med strunami za povečanje ugriza žogice (več spina).

Babolat je povečal tudi nekaj lukenj skozi katere potekajo strune, tako da lahko le te absorbirajo več vibracij in izvržejo žogico z dodatnimi RPM-ji (še večji spin).

Lopar tehta 300g, vendar ima povečno nihajno težo, kar pa ne pomaga le, da ima lopar več moči, temveč povzroči tudi smrtonosno kombinacijo tempa in vrtenja pri polnih zamahih.

Na mreži se Pure Aero počuti trdno, natančno in živahno, in ima več kot dovolj moči za končanje točk z vinerji.

Babolat je tokrat naredil nekaj impresivnih potez na loparju, ki ga uporablja tudi Rafael Nadal.

Kombinacija spina in moči bi morala biti v hitrih rokah zelo nevarna. Da pa lopar nudi še veliko udobja pa je zelo lep bonus.
Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina, ter daje igralcu boljši in daljši kontakt med žogico in strunami.

Tako kot igralec, ki je predstavnik tega loparja (Rafael Nadal), se boste tudi vi z njim počutili odlično pri igri z osnovne črte, saj je lopar hiter in eksploziven.

Hitro in gladko drsenje loparja skozi zrak in spin potencial, ki ga lopar omogoča, je zagotavljajo recept za udarjanje močnih spin udarcev, kateri žogico z veliko rotacije pošiljajo daleč nazaj na osnovno črto.

Babolat Pure Aero ponuja dobro razmerje med hitrostjo in stabilnostjo, hitro upravljanje z loparjem po bo navdušilo tiste, ki radi lovijo kroglice iz vseh položajev in jo vračajo nazaj v polje nasprotnika.

Pri mreži se Pure Aero obnese zares odlično. Še posebaj pri hitrih izmenjavah. Ima pa tudi dovolj moči, da z njim hitro zaključite točke.

Agresivni serverji bodo z loparjem lahko lepo brisali linije, ter s hitrostjo in vrtenjem zadevali v kote servis polje nasprotnika.

Babolat Pure Aero ostaja zelo dobra izbira za agresivne baselinerje, ki želijo nadzirati igro s hitrostjo in vrtenjem.
Tenis lopar Babolat Pure Aero
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Aero
GT Tehnologija

GT (Graphite-Tungsten oz. Grafit - Volfram) tehnologija, temelji na novem materialu, izdelanem iz grafitnih vlaken, prepletenih z volframovimi filamenti. Dejstvo je, da volfram, nameščen na stateških točkah okvirja, dvakrat ojača trdnost okvirja, v primerjavi na standardne oblike okvirjev teniških loparjev. Zraven povečane trdote, zagotavlja tudi večjo moč.
Tenis lopar Babolat Pure Aero
Cortex Pure Feel
Nov material, SMACWRAP® (tanka in visokoelastična guma), uporabljen v vesoljski industriji, zmanjšuje vibracije. Material je bil razvit v sodelovanju z Babolat in SMAC (Francoska vesoljska Agencija). Ta material je integriran v okvir loparja z nalogo, da zmanjšuje vibracije pri udarcih in zagotavlja odličen občutek pri kontaktu loparja z žogo.
Tenis lopar Babolat Pure Aero
FSI Spin
Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina oz. povečuje rotacijo žoge, ter povečuje sweetspot - idealno točko zadetja.