Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Aero 2019

Šifra: 101354Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:300Širina okvirja:23-26-23Težišče:320Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Babolat RPM BlastTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:undefined
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019
199,00 €249,95 €
ROČAJ:
  • L2
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
Babolat | Team 3/1 (PROMO)
Babolat | Team 3/1 (PROMO) 5,90 €
Dodaj Babolat | Team 3/1 (PROMO) v vaše naročilo za 5,90 €. Prihrani 1,10 €. Redna cena: 7,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019

Babolat Pure Aero 2019


Težko pričakovan Pure Aero je končno prispel na tržišče

Babolat dodaja novo poglavje v eno izmed najbolj znanih in popularnih serij loparjev BABOLAT PURE AERO!

Lopar je izdelan za igralce, ki so želijo lopar, kateri je specializiran za proizvajanje moči in vrtenja žoge.

Ta 300 gramov težek lopar je narejen in je idealen za srednje dobre igralce tenisa, prav tako pa ne bo razočaral tistih naprednih igralcev, ki mošno udarjajo po žogi in iščejo veliko moči in spina.

Čeprav je ta lopar znan po svoji trdoti okvirja, je ta posodobitev dodala še več nadzora in nardila lopar roki bolj prijazen.

Babolat je premaknil material Cortex Pure Feel na glavo loparja (na 3 in 9 uro), kar je ima za posledico nekoliko bolj mehah občutek pri udarcu.

Ampak ne naredite napake: to lopar je še vedno trdno, moderno in živahno orožje.

Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina, ter daje igralcu boljši in daljši kontakt med žogico in strunami.

Tako kot igralec, ki je predstavnik tega loparja (Rafael Nadal), se boste tudi vi z njim počutili odlično pri igri z osnovne črte, saj je lopar hiter in eksploziven.

Hitro in gladko drsenje loparja skozi zrak in spin potencial, ki ga lopar omogoča, je zagotavljajo recept za udarjanje močnih spin udarcev, kateri žogico z veliko rotacije pošiljajo daleč nazaj na osnovno črto.

Babolat Pure Aero ponuja dobro razmerje med hitrostjo in stabilnostjo, hitro upravljanje z loparjem po bo navdušilo tiste, ki radi lovijo kroglice iz vseh položajev in jo vračajo nazaj v polje nasprotnika.

Pri mreži se Pure Aero obnese zares odlično. Še posebaj pri hitrih izmenjavah. Ima pa tudi dovolj moči, da z njim hitro zaključite točke.

Agresivni serverji bodo z loparjem lahko lepo brisali linije, ter s hitrostjo in vrtenjem zadevali v kote servis polje nasprotnika.

Babolat Pure Aero ostaja zelo dobra izbira za agresivne baselinerje, ki želijo nadzirati igro s hitrostjo in vrtenjem.
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019
Aeromodular3
Aerodinamični okvir s specialnimi grometi. Ta optimiziran dizajn loparja in posebni grometi pripomorejo k povečanju hitrosti loparja in ustvarjanje večjega števila vrtljajev žogice - spin potenciala, ter daljšega kontakta strun z žogico.
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019
Cortex Pure Feel
Nov material, SMACWRAP® (tanka in visokoelastična guma), uporabljen v vesoljski industriji, zmanjšuje vibracije. Material je bil razvit v sodelovanju z Babolat in SMAC (Francoska vesoljska Agencija). Ta material je integriran v okvir loparja z nalogo, da zmanjšuje vibracije pri udarcih in zagotavlja odličen občutek pri kontaktu loparja z žogo.
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019
FSI Spin
Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina oz. povečuje rotacijo žoge, ter povečuje sweetspot - idealno točko zadetja.
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2019
Carbonspyoptimizer
Nova generacija visoko zmogljivih karbonskih vlaken, povečuje kontrolo in stabilnost loparja pri vsakem udarcu. Material je izdelan
pri Chomarat, ki je del Francoske industrijske skupine, katera je ena izmed v svetu vodilnih skupin, na področju izdelave kompozitnih materialov, katere vgrajujejo pri najbolj inovativnih sektorjih, vključno z avtomobilsko industrijo, aeronavtiko in navtiko.