Tenis lopar Babolat Pure Aero Super Lite

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Aero Super Lite

Šifra: 101340Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:255Širina okvirja:23/26/23Težišče:330Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Xcel / RPM BlastTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:undefined
Tenis lopar Babolat Pure Aero Super Lite
Tenis lopar Babolat Pure Aero Super LiteTenis lopar Babolat Pure Aero Super LiteTenis lopar Babolat Pure Aero Super Lite
149,00 €199,90 €
ROČAJ:
  • L1
IZBERI
NA ZALOGI
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Aero Super Lite

Babolat Pure Aero Super LitePredstavljamo idealen lopar za tiste, ki si želijo izboljšati teniško tehniko in igro, ter imajo željo razviti več samozavesti pri dodajanju moči in vrtenju žogice.

Ta fantastičen lopar se imenuje Pure Aero Super Lite in je namenjen odraslim začetnikom ali mlajšim igralcem, ki so pripravljeni na okvir uspešnosti.

Reket bi moral delovati tudi za mlajšega vmesnega igralca ali starejšega tenisača, ki želi največjo manevrsko sposobnost.

Pri 255 gramih (brez strun) ta lopar omogoča manj naprednim igralcem, da lahkotno upravljajo žogo, ki naj leti po kotih in z zavidljivo hitrostjo.

Rezultat je več samozavesti pri napadu žoge in poskusu zaključevanja točk.

Tako kot težji modeli Pure Aero, tudi ta lopar odlikuje močna konstrukcija okvirja in razširjana razporeditev strun. Zato je ta lopar lahko odlično orodje za ustvarjanje tempa in vrtenja žoge.

Zahvaljujoč obliki Aeromodularnega okvirja, je Pure Aero Super Lite optimiziran za hitrost, kar pomaga pri vračanju žogice, kadar hitro tekate po igrišču.

Reket vsebuje tudi Babolat-ov preizkušeni sistem Cortex, ki uporablja edinstveno prožno snov za dušenje močnih vibracij.

S Pure Aero Super Lite se boste lahko na osnovni črti počutili prijetno in samozavestno.

Omogoča tudi natančnost pri polnih zamahih in vzbuja zaupanje.

Pri mreži, manevrska sposobnost loparja, omogoča učinkovito pozicioniranje loparja.

Pure Aero Super Lite je tudi učinkovit lopar za serviranje, zahvaljujoč moči, ki jo lopar premore.

Najlažji med loparji Pure Aero, je s svojo majhno težo, odlična možnost za igralca, ki želi obvladati svoj položaj in napredovati na višji nivo igre.
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Aero Super Lite
Aeromodular3
Aerodinamični okvir s specialnimi grometi. Ta optimiziran dizajn loparja in posebni grometi pripomorejo k povečanju hitrosti loparja in ustvarjanje večjega števila vrtljajev žogice - spin potenciala, ter daljšega kontakta strun z žogico.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Super Lite
Cortex Pure Feel
Nov material, SMACWRAP® (tanka in visokoelastična guma), uporabljen v vesoljski industriji, zmanjšuje vibracije. Material je bil razvit v sodelovanju z Babolat in SMAC (Francoska vesoljska Agencija). Ta material je integriran v okvir loparja z nalogo, da zmanjšuje vibracije pri udarcih in zagotavlja odličen občutek pri kontaktu loparja z žogo.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Super Lite
FSI Spin
Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina oz. povečuje rotacijo žoge, ter povečuje sweetspot - idealno točko zadetja.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Super Lite
Carbonspyoptimizer
Nova generacija visoko zmogljivih karbonskih vlaken, povečuje kontrolo in stabilnost loparja pri vsakem udarcu. Material je izdelan
pri Chomarat, ki je del Francoske industrijske skupine, katera je ena izmed v svetu vodilnih skupin, na področju izdelave kompozitnih materialov, katere vgrajujejo pri najbolj inovativnih sektorjih, vključno z avtomobilsko industrijo, aeronavtiko in navtiko.