Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Aero Team 2019

Šifra: 101358Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:285Širina okvirja:23/26/23Težišče:320Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Babolat RPM TeamTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:undefined
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019
169,90 €219,95 €2 x 159,90 € Popust 6%
ROČAJ:
  • L1
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019
Srednje dobri igralci, ki iščejo eksploziven lopar z velikim spin potencialom in veliko moči, bi morali imeti preskusiti posodobljeno različico Babolat Pure Aero Team!

Posodobljen, vendar še zmeraj z enako težo (285 gramov), ta lopar pospeši hitreje kot standardni Pure Aero.

Posledično bodo napredni igralci lažje generirali večjo hitrost žoge, zaradi okretnosti pa ustvarjali še več učinkovitega tempa in vrtenja tenis žoge.

Tako kot prejšnja generacija ima tudi ta lopar FSI Spin Technology, ki pripomore k še večji rotaciji žogice.

Babolat je premaknil material Cortex Pure Feel na glavo loparja (na 3 in 9 uro), kar je povzročilo nekoliko bolj mehak občutek pri udarcu.

Pure Aero Team iz osnovne črte deluje trdno in natančno.

Čeprav mu primanjkuje stabilnosti standardnega Pure Aero, daje ta lopar izjemen pospešek in močan spin, s katerim lahko dosežete visoke in močno spinane žoge, ki se hitro spustijo in eksplodirajo v nasprotnikovem polju.

Pri mreži se ta lopar premakne v osnovni položaj z izjemno lahkoto, zaradi česar se zelo dobro obnese, ko igrate volley.

Lopar daje dovolj moči, da boste nasprotniku lahko zaključevali žoge, brez dotika.

Pri vračanju začetnih udarcev nasprotnika je Pure Aero Team zelo učinkovit, saj je okreten in ga lahko hitro pripeljemo v pozicijo za dober return, blokado močnega prvega servisa ali dober odgovor oz. napad na nasprotnikov drugi servis.

S to posodobitvijo za Pure Aero Team, je Babolat uspel ustvariti odlično orožje za vmesne igralce, ki si želijo zvišati hitrost žoge in jo še bolj močno zavrteti.

Da pa je ta lopar bolj udoben kot prejšnje generacije, je pa lep bonus.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019
Cortex Pure Feel

Nov material, SMACWRAP® (tanka in visokoelastična guma), uporabljen v vesoljski industriji, zmanjšuje vibracije. Material je bil razvit v sodelovanju z Babolat in SMAC (Francoska vesoljska Agencija). Ta material je integriran v okvir loparja z nalogo, da zmanjšuje vibracije pri udarcih in zagotavlja odličen občutek pri kontaktu loparja z žogo.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019
Aeromodular3

Aerodinamični okvir s specialnimi grometi. Ta optimiziran dizajn loparja in posebni grometi pripomorejo k povečanju hitrosti loparja in ustvarjanje večjega števila vrtljajev žogice - spin potenciala, ter daljšega kontakta strun z žogico.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019
FSI Spin

Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina oz. povečuje rotacijo žoge, ter povečuje sweetspot - idealno točko zadetja.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2019
Carbonspyoptimizer

Nova generacija visoko zmogljivih karbonskih vlaken, povečuje kontrolo in stabilnost loparja pri vsakem udarcu. Material je izdelan
pri Chomarat, ki je del Francoske industrijske skupine, katera je ena izmed v svetu vodilnih skupin, na področju izdelave kompozitnih materialov, katere vgrajujejo pri najbolj inovativnih sektorjih, vključno z avtomobilsko industrijo, aeronavtiko in navtiko.