Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Drive Lite 2017

Šifra: 101215-2017Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:270Širina okvirja:23-26-23Težišče:330Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27Priporočena struna:Babolat Xcel/RPM TeamTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:undefined
Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017
Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017
119,90 €169,95 €
ROČAJ:
  • L1
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017

1 Babolat Pure Drive Lite 2018Dovolite, da bo vaša igra postala revolucionarna z novo verzijo loparja BABOLAT Pure Drive Lite!

Prenovljen model loparja BABOLAT Pure Drive Lite, ponuja še več spina, udobja in moči.

Lopar ima dodatno vgrajeno tehnologijo 'FSI Power Tehnology', katera vključuje diamantno obliko luknjic na okvirju loparja, skozi katere potekajo strune, tudi strune so na ta račun nekoliko bolj narazen in zato lahko z loparjem generirate več spina in moči.

Tudi sweetspot je zaradi tega povečan.

Posodobljena verzija BABOLAT Pure Drive Lite ima nov CORTEX sistem, ki odlično duši vibracije, daje odličen občutek in udobje.

Tako kot model Pure Drive, tudi ta lopar omogoča enostaven dostop do moči in spin udarcev, vendar v lažjem, bolj manevrirnem okvirju.

To pomeni, da je lopar odlična izbira za začetnike in za igralce, ki iščejo hiter in okreten lopar, kateri je eksploziven na osnovni črti, živahen pri igri na mreži in omogoča enostaven dostop do spin udarcev in ritma.

S to posodobitvijo, Babolat povečuje tudi udobje v igri, zaradi česar je to uporabniku prijazen lopar, ki ponuja odlično kombinacijo moči in spina.
Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017
Nov FSI Power
Babolat je na novo dizajniral FSI Power tehnologijo, ki pomeni izboljšano razporeditev strun. FSI power naredi več prostora med strunami, kar povečuje idealno točko zadetja, pridobitev večje moči ter lažji in enostavnejši dostop do spina udarcev.
Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017
Cortex Pure Feel
Nov material, SMACWRAP® (tanka in visokoelastična guma), uporabljen v vesoljski industriji, zmanjšuje vibracije. Material je bil razvit v sodelovanju z Babolat in SMAC (Francoska vesoljska Agencija). Ta material je integriran v okvir loparja z nalogo, da zmanjšuje vibracije pri udarcih in zagotavlja odličen občutek pri kontaktu loparja z žogo.
Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017
GT Tehnologija
GT (Graphite-Tungsten oz. Grafit - Volfram) tehnologija, temelji na novem materialu, izdelanem iz grafitnih vlaken, prepletenih z volframovimi filamenti. Dejstvo je, da volfram, nameščen na stateških točkah okvirja, dvakrat ojača trdnost okvirja, v primerjavi na standardne oblike okvirjev teniških loparjev. Zraven povečane trdote, zagotavlja tudi večjo moč.
Tenis lopar Babolat Pure Lite 2017
Eliptična geometrija
Babolat je razvil okvir loparja, ki ja za 20% bolj rigiden, v primerjavi z tradicionalnimi okvirji.
Tako lahko igralci uživajo v povečani moči, ki jo ponuja lopar.
Okvir teniškega loparja Babolat, pa ima tudi izredno efektiven sistem, ki omogoča, da imate pri udarcu za 25% izboljšan stik z žogo (ko se le ta dotakne vpetih strun). Izboljšana je tudi kontrola pri udarcih ter povečano udobje pri igri.