Tenis lopar Babolat Pure Strike Team

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Strike Team

Šifra: 101198Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:285Širina okvirja:21-23-21Težišče:330Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27Priporočena struna:Babolat RPM TeamTorba:NeNapet lopar:Ne
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team
Tenis lopar Babolat Pure Strike TeamTenis lopar Babolat Pure Strike TeamTenis lopar Babolat Pure Strike TeamTenis lopar Babolat Pure Strike Team
149,00 €200,00 €2 x 139,90 € Popust 7%
ROČAJ:
  • L1
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team

BABOLAT PURE STRIKE TEAMPredstavljamo model Pure Strike Team, ki je zelo solidna izbira za igralca, ki želi natančnost, spin in občutek, brez bremena teže.

Kot najlažji in najhitrejši član družine Pure Strike, vam mora ta lopar olajšati hitro vihtenje in s tem olajšati dostop do hitriosti žogice in spina.

Tako kot ostali člani družine Pure Strike, je tudi ta različica ekipe opremljena s tehnologijo FSI Power - funkcijo, ki optimizira razmik med strunami za izboljšano vrtenje žogice in povečano moč.

Ta lopar je prav tako opremljen z Babolatovo hibridno konstrukcijo okvirja, ki združuje kvadratno in eliptično obliko okvirja, kar daje klasičen občutek z modernim odziv.

Pri osnovni liniji se Pure Strike ne počuti le udobno in okretno, temveč se giblje skozi žogo z izjemno lahkoto.

S svojo razporeditvijo strun 16x19 omogoča enostavno pospeševanje in dadajanje spina.

Zaradi težišča, ki je postavljeno nekoliko bolj v glavo loparja, ekipa postavlja dostojno maso za žogo, tako da vam olajša vožnjo skozi igrišče.

Pri mreži boste občutili, da ta lopar omogoča hitro premikanje in eksplozivne izmenjave žogice. Klub nižji teži, pa je stabilnost dobra, saj je težišče pomaknjeno nekoliko bolj v glavo loparja.

Kombinacija manevriranja in natančnosti zagotavlja popoln recept za agresivno igranje.

Na 285 gramih je ta različica Pure Strike kot nalašč za igralce, ki so na srednji ravni znanja in ki želijo izboljšati svojo igro z loparjem, kateri daje veliko občutka. T

Reket bi moral dobro delovati tudi za močnega začetnika, ki išče igro z natančnejšo žogo.
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team
FSI Power

Babolat je na novo dizajniral FSI Power tehnologijo, ki pomeni izboljšano razporeditev strun. FSI power naredi več prostora med strunami, kar povečuje idealno točko zadetja, pridobitev večje moči ter lažji in enostavnejši dostop do spina udarcev.
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team
Hibridni okvir

Zahvaljujoč novi hibridni konstrukciji okvirja (mešanica kvadratnih in eliptičnih linij), lopar nudi večjo odzivnost pri udarcu teniške žogice kot kateri koli drug teniški lopar v tem segmentu. Pravi napadalci bodo dobili popolno ravnovesje med odzivnostjo in natančnostjo.