Tenis lopar Head Graphene 360+ Extreme Pro

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene 360+ Extreme Pro

Šifra: 236108Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:310Širina okvirja:23-26-21Težišče:315Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:24-28Priporočena struna:Head HawkTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:undefined
Tenis lopar Head Graphene 360+ Extreme Pro
Tenis lopar Head Graphene 360+ Extreme ProTenis lopar Head Graphene 360+ Extreme ProTenis lopar Head Graphene 360+ Extreme ProTenis lopar Head Graphene 360+ Extreme Pro
119,00 €230,00 €
ROČAJ:
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO) 7,90 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,90 €. Prihrani 4,10 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene 360+ Extreme Pro

HEAD GRAPHENE 360+ EXTREME PROZ izdajo nove generacije loparjev HEAD Extreme Pro se je ta reket vrnil na igrišče z nevarno kombinacijo moči in spina.

Kot najtežji član družine Extreme, je zelo stabilen in z lahkoto preusmerja žogico iz težkih položajev ali pa jo agresivno pelje skozi nasprotnikovo igrišče.

Lopar bo dobra izbira za tekmovalce in boljše rekreativce, kateri so zmožni kontrolirati moč, ki jo lopar premore in imajo radi nekoliko trši občutek pri igri.

Extreme Pro omogoča lahek dostop do top spin udarcev in ima toliko potrebne mase, da tenis žogica dobesedno eksplodira iz loparja in z veliko hotrostjo zadane nasprotnikovo polje.

Extreme Pro odlikuje tehnologija Graphene 360, ki je materialna tehnologija in utrjuje reket na mestih 3, 9 in 12 (urnega kazalca).

Na voljo je tudi 360 Spin Grommets, ki ima večje lijakasto oblikovane gumice, katere omogočajo večje gibanje strun za dodano hitrost in večji ugriz v tenis žogico.

Iz osnovne linije Extreme Pro nagrajuje polne udarce z visoko stopnjo moči in spina, zaradi česar je idealen za agresivnega igralca, ki rad narekuje tempo.

Močna tehtnica 331 RDC ne zagotavlja le trdnega občutka pri udarcu, temveč vam omogoča, da močno žogico vozite skozi igrišče.

Zahvaljujoč sub-65RA, je ta lopar bolj prijazen do roke kot številni loparji v tem razredu.

Pri mreži vas bo Extreme Pro navdušil, saj boste z njim z lahkoto preusmerjali tempo, prav tako ima dovolj moči, da konča točko z vinerjem.

Agresivni igralci bodo s tem loparjem lahko naredili na nasprotnika dovolj pritiska, da ga boste prisilili v šibke odgovore.

Ta posodobitev loparja Extreme Pro je očitna izbira za razbijače, ki iščejo lopar, s katerim bodo ustvarjali hudobno kombinacijo moči in spina.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene 360+ Extreme Pro
GRAPHENE 360+

Nova tehnologija Graphene 360+ je kombinacija že obstoječe Headove tehnologije Graphene 360 in tehnologije za optimiziran prenos energije ter inovativnih spiralnih vlaken za izboljšano upogibanje in občutek čistega udarca.