Tenis lopar Head Graphene 360+ Gravity S

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene 360+ Gravity S

Šifra: 234249Tehnični podatki
Velikost glave:671Teža:285Širina okvirja:24Težišče:325Dolžina:27Razporeditev strun:16/20Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:undefined
Tenis lopar Head Graphene 360+ Gravity S
Tenis lopar Head Graphene 360+ Gravity STenis lopar Head Graphene 360+ Gravity STenis lopar Head Graphene 360+ Gravity S
119,00 €210,00 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene 360+ Gravity S

HEAD GRAPHENE 360+ GRAVITY SZ Gravity S je Head ustvaril odlično možnost za vmesnega igralca, ki želi udoben in hiter lopar z nadzorovano močjo.

Ta tenis reket je s svojo velikostjo glave 670 kvadratnih centimetrov zmogljivejši in bolj odpuščajoč od običajnega loparja midplus, a kljub temu ima impresiven nadzor.

Prav tako ima nizko togost 61RA, kar daje bolj prijazen dotik za roke v primerjavi z konkurenco.

Gravity S ima vgrajen Graphene 360+ in združuje stabilnost in moč Graphena 360 s SpiralFibrom v spodnjem delu glave, za čistejši občutek ob udarcih.

Ta lopar ima tudi geometrijo okroglega okvirja. To ne samo da ustvarja bolj udobno in odzivno kontaktno cono, temveč omogoča večjo idealno točko zadetja, kar omogoča lažje napadanje žoge pod skrajnimi koti.

Iz osnovne črte bo velikodušnost tega loparja poskrbela za udobno vožnjo žoge v nasprotnikovo polje, na voljo pa je tudi dovolj vrtenja in nadzora, da žogo zadane v tesne prostore.

Napredujoči vmesni igralci bodo cenili nižjo težo 285g, kar pomeni eksplozivno pospeševanje, ki ima za posledico veliko moči in vrtenja žogice.

Čeprav ima nižjo težo, je to odličen lopar za pospeševanje žog in izvajanje strelov med tekom.

Z Gravity S se prihaja na mrežo čudovito hitro, 104 cm2 velika glava pa ponuja veliko platformo za doseganje čistega stika z žogo.

Igralci, ki želijo bolj agresivno servirati, bodo cenili, kako hitro se ta palica prebije skozi zrak, trden občutek ob servisu pa omogoča lažje blokiranje žoge.

Konec koncev je Gravity S s svojim odličnim občutkom in enostavnim ciljanjem nujno potreben za vmesne igralce, ki želijo nedvomne prednosti nekoliko večje udarne površine oz. glave loparja.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene 360+ Gravity S
GRAPHENE 360+

Nova tehnologija Graphene 360+ je nadgradnja že obstoječe tehnologije Graphene 360, tehnologija za optimiziran prenos energije in inovativna Spiralfibre za izboljšanje upogljivosti in čistega občutka udarca.