Tenis lopar Head Graphene 360 Instinct MP Lite

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene 360 Instinct MP Lite

Šifra: 230829Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:265Širina okvirja:23-26-23Težišče:340Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head Rip Control, Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:undefined
Tenis lopar Head Graphene 360 Instinct MP Lite
Tenis lopar Head Graphene 360 Instinct MP LiteTenis lopar Head Graphene 360 Instinct MP LiteTenis lopar Head Graphene 360 Instinct MP LiteTenis lopar Head Graphene 360 Instinct MP Lite
115,00 €200,00 €
ROČAJ:
  • L2
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene 360 Instinct MP Lite

HEAD GRAPHENE 360 INSTINCT MP LITEPredstavljamo vam Instinct MP Lite, ki je najokretnejši in uporabniku najbolj prijazen lopar iz družine Instinct.

Ta lopar ohranja spin potencial, moč in natančnost standardnega MP Instincta, le da je ta model namenjen začetnikom in mladostnikom.

Prav tako pa bo zadostil potrebe srednje dobrega igralca, ki si želi udoben in roki prijazen lopar, kateri zagotavlja izjemno enostavno pospeševanje teniške žogice.

Instinct MP Lite ima vgrajeno tehnologijo Graphene 360, ki omogoča izjemno dobro polariziranje teže v glavi in vratu loparja. Istočasno pa krepi glavo loparja na ključnih mestih.

Prav tako je rezultat tehnologije dodatna stabilnost pri udarcih in optimalnen prenos energije na tenis žogo.

Od osnovne linije ta lopar pospeši z izjemno lahkoto, kar vam olajša napad na nasprotnika in prevzemanje pobude za grajenje vaše točke.

Odprt vzorec strun 16x19 zagotavlja izjemen potencial za spin, lopar pa je roki bolj prijazen v primerjavi z njegovimi konkurenti.

Majhna teža omogoča lahkotno vihtenje loparja in dobro zadetje žoge med tekom. S tem reketom bo pri mlajših igralcih rezutat boljše igre hitro viden.

Okretnost loparja je dobro vidna pri igri pri mreži, saj ga boste z lahkoto postavljali v osnovni položaj in tako prestregali nasprotnikove žoge.

Pri servisu reket omogoča dovolj natančnosti, saj boste lahko močno rotirali žogico in ji dodali presenetljivo moč.

Kot najbolj okreten član družine Instinct je MP Lite odlična izbira za začetnike in tudi tiste z nekaj teniškega znanja.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene 360 Instinct MP Lite
GRAPHENE 360

Graphene 360 krepi okvir loparja, zagotavlja večjo stabilnost in optimizira prenos energije iz loparja na žogo.