Tenis lopar Head Graphene Touch Extreme Lite

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene Touch Extreme Lite

Šifra: 230745Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:265Širina okvirja:23-26-21Težišče:345Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:24-28Priporočena struna:Head Rip Control, Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:undefined
Tenis lopar Head Graphene Touch Extreme Lite
Tenis lopar Head Graphene Touch Extreme LiteTenis lopar Head Graphene Touch Extreme LiteTenis lopar Head Graphene Touch Extreme LiteTenis lopar Head Graphene Touch Extreme Lite
99,90 €150,00 €
ROČAJ:
  • L1
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene Touch Extreme Lite

HEAD GRAPHENE TOUCH EXTREME LITEMlajši tekmovalci in odrasli igralci, ki iščejo moč, spin in natančnost v lahkem loparju, bi morali biti navdušeni nad to posodobljeno verzijo loparja HEAD Extreme Lite!

Pri tem loparju je v glavi loparja opaziti večji razmik med razporeditvijo strun, kar vam daje močnejši oprijem na žogo oz lahko z njim generirate močan spin.

Kljub nizki teži, ta lopar pospešuje s hitrostjo strele, kar vam olajša in poveča hitrost gibanja, ko potrebujete hitrejši korak.

Extreme Lite je zgrajen s Graphene Touch tehnologijo, ki je najbolj udobna različica loparja v skupini Head Extreme.

Prav tako ima lopar nov sistem 360 Grommet, ki uporablja večje lamele, oblikovane za optimalno gibanje strun. Rezultat je ta, da absorbira več vibracij in zgotavlja več časa žoge v mreži loparja, ter generira več moči.

Z loparjem se boste odlično počutili tudi na osnovni črti.

Topspin igralci bodo imeli orodje, s katerimi bodo lahko močno vrteli žogo, medtem ko bodo bolj napredni igralci našli tudi potrebne manevrirne sposobnosti v teku.

Na mreži ta lahka teža zagotavlja, da vas ne bodo ujeli.

HEAD Graphene Touch Extreme Lite je lopar, ki ponuja enostaven dostop do spin udarcev in moči, v resnično lahki izvedbi.

To je nujno potreben lopar za napredujočega igralca, ki želi igrati bolj agresiven tenis. Prav tako bi moral ugajati veteranom, ki potrebujejo ultra-lahko različico udobnega loparja.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene Touch Extreme Lite
GRAPHENE TOUCH

Nova metoda konstruiranja je omogočila kombiniranje Graphene XT skupaj s Kraibonom, posebnega materiala z lastnostmi absorpcije vibracij, da bi dosegli izboljšanje zvoka in občutka pri udarcih žogice, brez da bi pri tem zmanjšali raven moči Grafena. Moč se še nikoli ni počutila tako dobro!