Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Mp

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene Touch Prestige Mp

Šifra: 232518Tehnični podatki
Velikost glave:615Teža:320Širina okvirja:22Težišče:310Dolžina:685Razporeditev strun:18/20Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head HawkTorba:NeNapet lopar:Da
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Mp
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige MpTenis lopar Head Graphene Touch Prestige MpTenis lopar Head Graphene Touch Prestige MpTenis lopar Head Graphene Touch Prestige Mp
139,90 €270,00 €
ROČAJ:
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Mp

HEAD GRAPHENE PRESTIGE SPEED MPUnikatni HEAD Prestige Graphene Touch MP je zaživel!

S svojim tankim okvirjem (21 mm) in gosto razporeditvijo strun (18x20), se bistvo tega loparja skriva le za dvema besedama - neverjeten nadzor!

Kot tudi prejšnje verzije loparja HEAD Prestige MP, je to odličen lopar za izkušene igralce, ki želijo, da bi močne žogice pristajale natančno ob črtah.

Na približni teži 340 gramov (napet), ima Graphene Touch Prestige MP zelo dobro stabilnost, omogoča absorbcijo težkih udrcev in ponovno usmerjanje žoge v nasprotnikovo polje.

Pri udarcih iz osnovne linije Prestige MP ne ponuja dodatne moči, kar pomeni, da je potreben popolni udarec, da žoga ohrani dobro globino ali ustvari prodoreno hitrost.

Glavna prednost tega izrednega nadzora pri tem loparju je, da bodo agresivni igralci z lahkoto udarili žogico v ambiciozni cilj oz. točko, ki so si jo izbrali v nasprotnikovem igrišču.

Igralci, ki iščejo veliko topspin udarcev, bodo morali preskočiti izvedbo MP in preiti na HEAD Prestige Pro ali poiskati lopar v seriji loparjev Extreme.

Močni igralci, ki lahko ustvarjajo veliko lastne moči, bodo nagrajeni tako, da bodo pri servu usmerjali žogico s kirurško natančnostjo v nasprotnikovo polje, še posebej pri ravnih bombah.

Na nasprotnikov servis, ta lopar z lahkoto usmeri močno žogico nazaj k nasprotniku.

Ta lopar je še vedno ena najboljših odločitev za izkušene igralce, ki iščejo nadzor.

Prosimo, upoštevajte: velikost glave je navedena kot 615 kvadratnih cm. Velikost je enaka prejšnji različici Graphene XT, ki je bila navedena kot 632 kvadratnih cm. Razlika temelji na posodobljenem merilnem protokolu.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Mp
GRAPHENE TOUCH

Nova metoda konstruiranja je omogočila kombiniranje Graphene XT skupaj s Kraibonom, posebnega materiala z lastnostmi absorpcije vibracij, da bi dosegli izboljšanje zvoka in občutka pri udarcih žogice, brez da bi pri tem zmanjšali raven moči Grafena. Moč se še nikoli ni počutila tako dobro!