Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Pro

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene Touch Prestige Pro

Šifra: 232598Tehnični podatki
Velikost glave:630Teža:315Širina okvirja:22Težišče:315Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head HawkTorba:NeNapet lopar:Da
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Pro
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige ProTenis lopar Head Graphene Touch Prestige ProTenis lopar Head Graphene Touch Prestige ProTenis lopar Head Graphene Touch Prestige Pro
189,00 €290,00 €2 x 179,00 € Popust 6%
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Pro

HEAD GRAPHENE PRESTIGE SPEED PROOd izdaje leta 2008 pod oznako MicroGel je bil Prestige Pro najmočnejši in najbolj agresiven član klasične linije Prestige.

Ta posodobitev za leto 2018 ni izjema - ostaja odlična izbira za igralca, ki želi odličen a zahteven lopar.

S 315 grami se ponaša z izjemno nihajno težo, ki je 322. Klub teži se ta lopar premika hitro, hkrati pa ima ravno dovolj mase za preusmerjanje močnega tempa ali udarjanje močnih žog v nasprotno polje.

Posodobljena različica z Graphene Touch tehnologijo, ki zaradi Kraibona, edinstvenega materiala, kateri pri udarcih dodaja izrazito dušen in hkrati dober občutek.

Je posodobljena različica verzije Graphene XT, ki pa omogoča lažje prebijanje ali prehod z obrambe v napad.

S sorazmerno tankim 22-milimetrskim okvirjem bi moral biti zelo primerno orožje za nadzor in občutek.

Pri mreži je Prestige Pro preprosto popolen, saj z lahkoto blokira močen udarce in preusmerja žogo na točno tista mesta, kamor si želite udariti žogico.

Na servisu Prestige Pro nagrajuje polne udarce z učinkovito kombinacijo hitrega ritma in vrtenja, zaradi česar je to precej nevaren lopar v močnih in hitrih rokah.

Čeprav je ta posodobitev bolj roki prijazna kot revolucionarna verzija, je Graphene Touch Prestige Pro še vedno odlična izbira za igralca, ki želi bolj sodoben in močan prestižen reket.

Prosimo, upoštevajte: velikost glave je navedena kot 615 kvadratnih cm. Velikost je enaka prejšnji različici Graphene XT, ki je bila navedena kot 632 kvadratnih cm. Razlika temelji na posodobljenem merilnem protokolu.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Pro
GRAPHENE TOUCH

Nova metoda konstruiranja je omogočila kombiniranje Graphene XT skupaj s Kraibonom, posebnega materiala z lastnostmi absorpcije vibracij, da bi dosegli izboljšanje zvoka in občutka pri udarcih žogice, brez da bi pri tem zmanjšali raven moči Grafena. Moč se še nikoli ni počutila tako dobro!