Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Tour

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene Touch Prestige Tour

Šifra: 232538Tehnični podatki
Velikost glave:640Teža:305Širina okvirja:21.5Težišče:320Dolžina:685Razporeditev strun:18/19Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head LynxTorba:NeNapet lopar:Da
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Tour
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige TourTenis lopar Head Graphene Touch Prestige TourTenis lopar Head Graphene Touch Prestige TourTenis lopar Head Graphene Touch Prestige Tour
125,00 €270,00 €
ROČAJ:
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Tour

HEAD GRAPHENE PRESTIGE TOURHEAD dodaja popolnoma nov model k liniji loparjev Prestige!

Imenuje se Graphene Touch Prestige Tour in njegova posebnost je večja glava loparja kot so jo imeli dosedanji loparji pri seriji Prestige.

HEAD Graphene Tour model je zasnovan tako (velikost glave loparje = 640 cm2), da nekoliko bolj odpušča napake pri udarcih kot njegovi bratje in sestre - vendar je kljub temu izjemno natančen.

Lopar ima tanek okvir (21,5 mm) in specialno razporeditev strun (18 x 19). Primeren je za dobre rekreativne igralce in tudi tiste, ki so že vpeti v tekmovalni tenis.Z njim boste dosegli dober spin udarec, prav tako pa odlično kontrolo pri bolj ravnih udarcih.

Pri 305 gramih (nenapet), je ta lopar lažji od drugih modelov Prestige, vendar pa je pri 320-ih (swingweight-a) zelo stabilen in lepo gre skozi zrak.

Iz osnovne črte, Prestige Tour ponuja enostavno ciljanje pri polnih zamahih, in tako kot Prestige Pro, omogoča lahek dostop do globine, v primerjavo z Prestige MP.

Čeprav spina ni tako lahko doseči kot pri seriji HEAD Extreme lahko doper topspin igralec ustvari zavidljivo vrtenje žoge in takšno hitrost, da bi žoga padla globoko v nasprotnikovo polje in visoko poskakovala.

Na mreži je Prestige Tour zelo stabilen in z njim boste lahko dobro manevrirali. Istočasno pa boste lahko z njim odlično krajšali žogice.

Pri servi je lopar zelo zanesljiv. Omogoča enostavno ciljanje pri slice udarcih, kot tudi pri ravnih bombah.

Prestige Tour je zares odličen dodatek k legendarni Prestige liniji.

S kombinacijo nekoliko večje glave loparja in z visoko stopnjo natančnosti, je Presige Tour zelo primeren za igralca, ki želi uporabniku prijaznejši in h kontroli orientiran lopar.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene Touch Prestige Tour
GRAPHENE TOUCH

Nova metoda konstruiranja je omogočila kombiniranje Graphene XT skupaj s Kraibonom, posebnega materiala z lastnostmi absorpcije vibracij, da bi dosegli izboljšanje zvoka in občutka pri udarcih žogice, brez da bi pri tem zmanjšali raven moči Grafena. Moč se še nikoli ni počutila tako dobro!