Tenis lopar Head Graphene Touch Radical MP

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene Touch Radical MP

Šifra: 230514Tehnični podatki
Velikost glave:630Teža:295Širina okvirja:20 / 23 / 21Težišče:320Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head LynxTorba:NeNapet lopar:Da
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical MP
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical MPTenis lopar Head Graphene Touch Radical MPTenis lopar Head Graphene Touch Radical MPTenis lopar Head Graphene Touch Radical MP
129,00 €260,00 €
ROČAJ:
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical MP

HEAD GRAPHENE TOUCH RADICAL MPSrednje dobri in napredni igralci, ki iščejo lopar s trdnim občutkom in nadzorovano močjo, bi morali preskusiti posodobljeno verzijo HEAD Radical MP!

Nov HEAD Graphene Touch Radical MP je lopar, ki omogoča, da na enostaven način, dosežete dobro globino žogice v nasprotnikovo polje, hkrati pa imate dober občutek na loparju ter zelo malo vibracij, ki bi lahko škodovale laši roki.

Ta lopar, vključuje tudi tehnologijo Head Dynamic String Pattern, ki razporeja strune v glavi loparja na takšen način, da imate kljub odprti razporeditvi strun (16x19) zelodobro kontrolo.

Že na samem začetku vam bo jasno, da je s tem loparjem, zelo lahko pošiljati žogo, globoko v nasprotnikovem polje.

Našli boste tudi lepo ravnovesje med hitrostjo in stabilnostjo.

Igralci, ki imajo dobro tehniko, bodo z HEAD Graphene Touch Radical MP, zelo hitro dosegli visoko hitrost žogice in dober spin, medtem ko bodo nasprotnikovi udarci postajali vse slabši, saj bodo nasprotnili težko dohajali tempo, ki ga boste ustvarjali s tem loparjem.

Na mreži je HEAD Graphene Touch Radical MP, trden, odziven in okreten. Žoge boste na mreži lahko zaključevali z veliko močjo, in na točno določeno mesto v nasprotnikovem polju.

Agresivni igralci, ki se lahko hitro premikajo po teniškem igrišču, bodo s tem loparjem našli dovolj hitrosti in spina, da bodo nasprotnika prisilili v nekaj zelo šibkih odgovorov, ki jih boste lahko zaključili z vinerjem.

HEAD Graphene Touch Radical MP je odlična izbira za dobre in napredne igralce, ki želijo udoben lopar, kateri zadene v nasprotnikovo polje zelo prodorno žogo.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical MP
GRAPHENE TOUCH

Nova metoda konstruiranja je omogočila kombiniranje Graphene XT skupaj s Kraibonom, posebnega materiala z lastnostmi absorpcije vibracij, da bi dosegli izboljšanje zvoka in občutka pri udarcih žogice, brez da bi pri tem zmanjšali raven moči Grafena. Moč se še nikoli ni počutila tako dobro!