Tenis lopar Head Graphene Touch Radical Pro

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene Touch Radical Pro

Šifra: 230504Tehnični podatki
Velikost glave:630Teža:310Širina okvirja:20 / 23 / 21Težišče:315Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head HawkTorba:NeNapet lopar:Da
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical Pro
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical ProTenis lopar Head Graphene Touch Radical ProTenis lopar Head Graphene Touch Radical ProTenis lopar Head Graphene Touch Radical Pro
125,00 €280,00 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical Pro

HEAD GRAPHENE TOUCH RADICAL PRODobri in napredni igralci, ki iščejo odličen lopar, bi morali zagotovo preskusiti posodobljeno verzijo loparja HEAD Radical Pro!

HEAD Radial Pro, izdelan s tehnologijo Graphene Touch, katerega odlika ni le polariziran sistem teže, temveč ima tudi izrazito utišan in nizek vibracijski odziv.

Tako kot prejšnja generacija ima tudi ta lopar dinamično razporeditev strun (16x19), ki pa ima zožen razmik na osrednjem omrežju za boljši nadzor.

S 330 g swingweight, prinaša HEAD Radical Pro v igrišče težko in neugodno žogo za nasprotnika, ter ima več moči kot HEAD Radical MP.

Lopar ni dober samo za bombandiranje nasprotnika s težkimi žogicami, ampak je lopar zelo trden in stabilan pri vračanju težkih udarcev, ter blokih na mraži.

HEAD Radical Pro ima dovolj moči, da lahko končate točke z vinerjem.

Sorazmerno obogatena nihajna teža, je v veliko pomoč za vračilo težkih žogic, saj ta lopar ohranja stabilnost pri preusmerjanju žoge, pri velikem tempu.

Agresivni igralci, ki lahko vihtijo lopar s to težo, bodo bogato nagrajeni.

Posodobljena različica loparja HEAD Radical Pro, ponuja več udobja kot njegov predhodnik, vendar še zmeraj ohranja lepo mešanico stabilnosti, moči in spina. Resnično dobro orožje pri dobrih in naprednih igralcih
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical Pro
GRAPHENE TOUCH

Nova metoda konstruiranja je omogočila kombiniranje Graphene XT skupaj s Kraibonom, posebnega materiala z lastnostmi absorpcije vibracij, da bi dosegli izboljšanje zvoka in občutka pri udarcih žogice, brez da bi pri tem zmanjšali raven moči Grafena. Moč se še nikoli ni počutila tako dobro!