Tenis lopar Head Graphene Touch Radical PWR

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGraphene Touch Radical PWR

Šifra: 232718Tehnični podatki
Velikost glave:710Teža:265Širina okvirja:26 / 25 / 23Težišče:345Dolžina:695Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head Rip Control, Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:undefined
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical PWR
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical PWRTenis lopar Head Graphene Touch Radical PWRTenis lopar Head Graphene Touch Radical PWRTenis lopar Head Graphene Touch Radical PWR
119,90 €250,00 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,00 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,00 €. Prihrani 5,00 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical PWR

HEAD GRAPHENE TOUCH RADICAL PWRHEAD Graphene Touch Radical PWR je posodobljene verzija lparja HEAD Graphene XT Radical PWR!

Enako kot prejšnja generacija, ta lopar ni le hiter in zmogljiv, ampak je eden izmed najbolj vsestranskih velikih loparjev, ki so na voljo.

HEAD PWR Radical omogoča igralcu, da preklopi med vzorcem strun 14x19 (za ogromno spin in hitrost žogice) in 16x19 (za večjo kontrolo, a še vedno veliko spina in moči).

Lopar tehta le 265 gramov, zato omogoča igralcem, da spretno in hitro vrtijo lopar v roki, ko poskušajo ustvariti hitrost in spin.

Iz osnovne črte, HEAD Radical PWR pošilja žogico v nasprotnikovo igrišče s hitrostjo strele. Igralcem s kompaktnimi udarci, bo enostavno doseči dobro globino žogice.

Tisti, ki se odločijo za uporabo vzorca strun 14x19, bodo našli takojšnje in opazno povečanje spin potenciala oz. masivno vrtenje žogice.

Razkošna 710 cm² velika glava, zagotavlja stabilen, močan in izredno udoben odziv, s čimer se odpuščajo napake pri udarcih, ki jih boste udarili izven centra loparja.

Pri mreži se lopar zelo dobro bnese, saj je okreten in hiter. Z lahkoto boste usmerjali žogico in postavljali lopar v osnovni položaj.

Velika glava loparja zagotavlja veliko površine za čist in močan kontakt strun z žogico.

Nekoliko večja dolžina loparja priročno služi za doseganje težkih žogic, ter povečuje moč udarca.

HEAD je ustvaril enega najbolj vsestranskih loparjev na trgu.

To je odlična možnost za začetnike, igralce s srednjim znanjem in starejše igralce tenisa, ki iščejo preprost dostop do moči in spina.
Tehnologija
Tenis lopar Head Graphene Touch Radical PWR
GRAPHENE TOUCH

Nova metoda konstruiranja je omogočila kombiniranje Graphene XT skupaj s Kraibonom, posebnega materiala z lastnostmi absorpcije vibracij, da bi dosegli izboljšanje zvoka in občutka pri udarcih žogice, brez da bi pri tem zmanjšali raven moči Grafena. Moč se še nikoli ni počutila tako dobro!