Tenis lopar Head Gravity MP

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGravity MP

Šifra: 233821Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:295Širina okvirja:22Težišče:325Dolžina:27Razporeditev strun:16/20Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:62
Tenis lopar Head Gravity MP
Tenis lopar Head Gravity MPTenis lopar Head Gravity MPTenis lopar Head Gravity MPTenis lopar Head Gravity MP
169,00 €250,00 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO) 7,50 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,50 €. Prihrani 4,50 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Gravity MP

HEAD GRAVITY MPPosodobljeno z novo kozmetiko za leto 2021! Vmesni in napredni igralci, ki iščejo enostavno ciljanje in izjemne občutke, bi morali zaigrati z Gravity MP. Brez strun, lopar tehta 295 g, zato se hitro premika, vendar se ob udarcu še vedno počuti trdno.
Prav tako ima nizko togost 62RA, kar mu daje roki prijazen in nadzorovan odziv.
Zasnovan z Graphene 360+, Gravity MP združuje stabilnost in moč Graphene 360 ​​s spiralnimi vlakni v spodnjem delu glave pa poskrbi za čistejši občutek pri udarcu.

Ta reket ima tudi nekoliko bolj okroglo glavo. To ne samo, da ustvarja bolj udobno in odzivno izkušnjo z udarci, temveč tudi večje površino za vrtenje žoge, kar olajša napad žoge pod skrajnimi koti navzgor.

Pri osnovni črti Gravity MP združuje udoben občutek z natančnim in vrtljajem prijaznim odzivom. Polni zamahi ustvarjajo učinkovit tempo in v glavi je ravno dovolj mase za preusmeritev višjih stopenj tempa.

Ta lopar je v primerjavi z Gravity Pro odločno hitrejši in vsebuje nekoliko bolj odprt vzorec strun, kar olajša dostop do večje globine teniške žogice. Prav tako je dovolj mobilen za odgovore v teku, hkrati pa zagotavlja dovolj mase za udobno preusmeritev žoge vseh hitrosti, razen najvišje.

Aktivni igralci mreže bodo cenili, kako hitro se ta lopar premika na reakcijskih volejih. Agresivni igralci bodo našli dovolj vrtljajev in natančnosti, da bodo hitro pognali žogo v prostor, kjer bo nasprotnik s težavo odgovoril na napad.

Čeprav mu nekoliko manjka trdna stabilnost tradicionalnega tekmovalnega loparja, je to zaradi njegove hitrosti in uporabniku prijazne igralnosti. Enostavno je to impresiven lopar za sodobne igralce. Lopar je nujno potrebno preizkusiti tistim, ki želijo nadpovprečno udobje in občutek.
Tehnologija
Tenis lopar Head Gravity MP
GRAPHENE 360+

Nova tehnologija Graphene 360+ je nadgradnja že obstoječe tehnologije Graphene 360, tehnologija za optimiziran prenos energije in inovativna Spiralfibre za izboljšanje upogljivosti in čistega občutka udarca.
Tenis lopar Head Gravity MP
FLEX GROOVE

Globlji upogibni utor zmehča geometrijo v predelu prereza ramen za boljši občutek pri udarcu.