Tenis lopar Head Gravity S

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGravity S

Šifra: 233841Tehnični podatki
Velikost glave:671Teža:285Širina okvirja:24Težišče:325Dolžina:27Razporeditev strun:16/20Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:61
Tenis lopar Head Gravity S
Tenis lopar Head Gravity STenis lopar Head Gravity STenis lopar Head Gravity STenis lopar Head Gravity S
149,90 €210,00 €
ROČAJ:
  • L1
  • L2
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO) 7,50 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Rdeč (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,50 €. Prihrani 4,50 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Gravity S

HEAD GRAVITY SPosodobljen z novo kozmetiko za leto 2021!

Z Gravity S Head je ustvaril odlično možnost za vmesnega igralca, ki želi udoben in hiter lopar z nadzorovano močjo. S svojo velikostjo glave 670 cm² je ta lopar močnejša in bolj prizanesljiva različica od običajnega loparja midplus, vendar ima vseeno impresiven nadzor. Ima tudi prilagodljiv odziv (togost 61RA), ki mu daje bolj prijazen občutek za roko, v primerjavi z mnogimi njegovimi konkurenti. Zasnovan z Graphene 360+, Gravity S združuje stabilnost in moč Graphene 360 ​​s spiralnimi vlakni v spodnjem delu glave, pa poskrbi za čistejši občutek pri udarcu.

Ta lopar ima tudi nekoliko bolj okroglo glavo loparja, kar ima za posledico bolj odzivno in spin-prijazno kontaktno območje. Iz osnovne črte ta lopar omogoča udobno vožnjo žoge skozi igrišče, na voljo pa je tudi dovolj vrtljajev in nadzora, da žogo spustite v tesne prostore.

Napredujoči vmesni igralci bodo cenili nihajno težo sub 310, kar pomeni eksploziven pospešek, kar ima za posledico sočnejšo raven moči in vrtenja. Zaradi lažje teže je to odličen lopar za spuščanje žog in izvajanje strelov v teku.

Pri mreži Gravity S deluje čudovito hitro, 670 cm2 velika glava ponuja radodarno platformo za čist stik z žogo.

Igralci, ki želijo agresivneje servirati, bodo cenili, kako hitro ta palica biča s stikom z žogo, trden občutek ob vračanju servisa pa olajša globoko blokado žoge.

Gravity S je s svojim odličnim občutkom in enostavnim ciljanjem, obvezen lopar za vmesnega igralca, ki si želi nedvomnih prednosti nekoliko večje površine glave loparja.
Tehnologija
Tenis lopar Head Gravity S
GRAPHENE 360+

Nova tehnologija Graphene 360+ je nadgradnja že obstoječe tehnologije Graphene 360, tehnologija za optimiziran prenos energije in inovativna Spiralfibre za izboljšanje upogljivosti in čistega občutka udarca.
Tenis lopar Head Gravity S
FLEX GROOVE

Globlji upogibni utor zmehča geometrijo v predelu prereza ramen za boljši občutek pri udarcu.