Tenis lopar Yonex E zone 98 (305 gramov)

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Yonex

YonexEzone 98

Šifra: 18VCP97Tehnični podatki
Velikost glave:630Teža:305Širina okvirja:23 / 24 / 19Težišče:315Dolžina:27Razporeditev strun:16/15Priporočena napetost:20-27 kgTrdota:64
Tenis lopar Yonex E zone 98 (305 gramov)
Tenis lopar Yonex E zone 98 (305 gramov)Tenis lopar Yonex E zone 98 (305 gramov)Tenis lopar Yonex E zone 98 (305 gramov)Tenis lopar Yonex E zone 98 (305 gramov)
153,00 €249,90 €
NI NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar.IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo 'po predračunu'.
-0+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Yonex E zone 98 (305 gramov)

YONEX EZONE 98Yonex je dodal novo poglavje za lopar EZONE 98 (305g), ki je eden izmed uporabniku najbolj prijaznih sodobnih loparjev.

EZONE 98, ki ga je podprl Nick Kyrgios, ni le impresivno okreten in natančen, ima tudi boljši dotik in občutek, kot mnogi njegovi konkurenti.

Za leto 2020 je Yonex preoblikoval okvir, da je dosegel še večjo stabilnost in širše območje idealnega zadetka.

Nove tehnologije vključujejo sistem Liner Tech, ki zmanjšuje trenje strun na okvirju za dodatno udobje in moč.

Ta tehnologija ima tudi manjši razmik strun v središču glave za boljši nadzor, ter večji razmik med strunami na robovih, za več moči pri zadetih žogah zunaj središča glave loparja.

Za izboljšanje stabilnosti okvirja in optimizacijo upogiba pri udarcu, je Yonex v vrat loparja dodal edinstveno močan in elastičen grafit, imenovan M40X.

Ta lopar ima v ročaju tudi mrežo za dušenje vibracij in čistejši občutek pri udarcu.

EZONE 98 se pri igri počuti hitro, okretno in natančno.

V primerjavi s prejšnjo generacijo je odločno bolj odziven.

Ta lopar je pod 320-RDC nihajne teže n zato ni tako stabilen kot tradicionalno tehtani lopar, a majhna teža in enostavno pospeševanje zagotovo prideta prav, če gre za dodaten spin ali ko poskušaš udariti zmagovalni udarec iz teka.

Pri mreži se EZONE 98 odlično odreže in zaneslivo preusmerja močne žoge v nasprotnikovo polje.

Agresivni igralci bodo našli potrebno natančnost, moč in več kot dovolj spin potenciala, da bodo lahko zadevali učinkovite udarce in slajze.

Ta posodobitev EZONE 98 s svojimi impresivnimi spremembami, odlična izbira za srednje dobre in napredne igralce, ki želijo okreten lopar z odličnim občutkom in izjemno igrivostjo na vseh igriščih.