teniske Wilson Rush Pro 2.5 Clay črne

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Wilson

WilsonRush Pro 2.5 Clay - Črne

Šifra: WRS324230
Odličen tenis copat, razvit za agresivne in tekmovalne igralce tenisa, ki želijo izjemno stabilnost, vzdržljivost ter neprekosljivo zmogljivost.
Wilson Rush Pro 2.5 Clay je odlična izbira za tekmovalce, ki iščejo čevelj, ki drži strogost sodobne igre.
teniske Wilson Rush Pro 2.5 Clay črne
teniske Wilson Rush Pro 2.5 Clay črneteniske Wilson Rush Pro 2.5 Clay črneteniske Wilson Rush Pro 2.5 Clay črneteniske Wilson Rush Pro 2.5 Clay črne
85,00 €140,00 €
VELIKOST:
  • 442/3
IZBERI
NA ZALOGI
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
teniske Wilson Rush Pro 2.5 Clay črne

WILSON RUSH PRO 2.5 CLAYOdličen tenis copat, razvit za agresivne in tekmovalne igralce tenisa, ki želijo izjemno stabilnost, vzdržljivost ter neprekosljivo zmogljivost!

Rush Pro 2.5 je prepoznavni čevelj iz Wilsona za resne igralce, ki iščejo največjo stabilnost in vzdržljivost.

Ta posodobitev je zgrajena na isti, hitri platformi, ki je nižja od platforme v primerjavi s prejšnjo različico, vendar je nadgradnja bolj udobna.

Bolj mehak in bolj zračen zgornji material je bil uporabljen tako, da se copat boljše oz. bolj gladko prilega nogi igralca.

Še vedno je Wilsonov Duralast podplat iz gume, ki je nizek oz. zelo pri tleh, mega stabilen in trpežen ter ima celoten vzorec podplata takšen, ki je idealen za uporabo copata na peščeni podlagi.

Wilson Rush Pro 2.5 Clay je odlična izbira za tekmovalce, ki iščejo čevelj, ki drži strogost sodobne igre.

Specifikacije:
Dolžina je standardna. Širina je v prednjem delu. Arch je srednje velik. Potreben je rahlega vdora.
Zgornji del: Lahka mreža, ojačana s tehnologijo 3D-F.S, za izjemno stabilnost, zračnost in odzivnost. Notranjost obloge Endofit pomaga pri prijemu stopala za boljše udobje in podporo.
Spodnji del: R-dst + vmesna plošča skrbi za dobro mešanico oblazinjenja in odzivnosti. Nosilec srednjega dela nosilca Pro Torque je odporen proti zvijanju, hkrati pa omogoča, da se noga naravno premika.
Podplat: Duralast guma je na celotnem podplata, ki ima na celotnem delu tekalne plasti, vzorec ribje kosti, ki je idealna za uporabo copata na peščeni podlagi.
Teža: 420 gramov (velikost EU 44)
Barva: siva / črna / oranžna
teniske Wilson Rush Pro 2.5 Clay črne