teniske Wilson Rush Pro 3.0 Clay črne nove

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Wilson

WILSONRush Pro 3.0 Clay - velikost 46

Šifra: WRS324250-BK
Odličen tenis copat, razvit za agresivne in tekmovalne igralce tenisa, ki želijo izjemno dobro stabilnost, vzdržljivost, zračnost, neprekosljivo zmogljivost in tudi zelo lep dizajn.

Wilson Rush Pro 3.0 Clay je odlična izbira za napredne oziroma zelo dobre igralce, ki iščejo čevelj, s katerim boste lahko izvajali vse manevre, ki so potrebni za dobro sodobno igro tenisa.
teniske Wilson Rush Pro 3.0 Clay črne nove
teniske Wilson Rush Pro 3.0 Clay črne noveteniske Wilson Rush Pro 3.0 Clay črne noveteniske Wilson Rush Pro 3.0 Clay črne nove
75,00 €140,00 €
VELIKOST:
  • 46
IZBERI
NA ZALOGI
WILSON | Torba za čevlje Tour IV - Rdeča (PROMO)
WILSON | Torba za čevlje Tour IV - Rdeča (PROMO) 9,90 €
Dodaj WILSON | Torba za čevlje Tour IV - Rdeča (PROMO) v vaše naročilo za 9,90 €. Prihrani 10,10 €. Redna cena: 20,00 €

-0+
-1+DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
teniske Wilson Rush Pro 3.0 Clay črne nove

WILSON RUSH PRO 3.0 CLAYTeniški copat, ki je zasnovan tako, da nudi veliko podpore in vzdržljivost na igrišču.

Rush Pro 3.0 je vedno udobna in dobra izbira za vse igralce na višjem teniškem nivoju igranja.

Tehnologija Pro Torque drži vaša stopala na mestu in nudi veliko stabilnosti za eksplozivno delo z nogami, medtem ko oblazinjenje Sensifeel dodaja sloje udobja in blaži vibracije med poskakovanjem.

Mehki, a podporni in lahki mrežasti zgornji del copata zagotavlja, da igralci ne bodo le občutili udobja, temveč bodo tudi samozavestni, saj bodo hitro pokrivali igrišče.

Kot pri prejšnjih različicah tega vodilnega Wilsonovega čevlja, gumijasta podplati Duralast zagotavlja vrhunsko raven odpornosti proti obrabi in odličen oprijem na peščenih teniških podlagah.
Zgornji del copata:

minimalističen več plasten zgornji del z lepo oblikovano mrežico zagotavlja dobro zračnost, podporo in udobje pri poskakovanju, teku oz. gibanju. Tehnologija Endofit omogoča udobnost stopal, izjemno stabilnost in čvsto oprijeto nogo v čevlju.

Notranji del podplata:

Sensifeel ponuja minimalno udobnost spodnjega dela copata in povečuje dober občutek tal med gibanjem, medtem ko R-DST + daje odzivno oblazinjenje, TPU pa zagotavlja dobro stabilnost, ki preprečuje zvijanje stopala oz. gležnja.

Zunanji podplat:

podplata iz gume Duralast v modificiranem vzorcu iz ribje kosti zagotavlja odlično trpežnost in oprijem na peščenih podlagah.

Barva:

črna / bela
teniske Wilson Rush Pro 3.0 Clay črne nove