Head Gravity Sport tenis torba sasha zverev

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HEADGravity R-PET Sport Back

Šifra: 283590 Tehnični podatki
Velikost:6 packTip torbe:Tenis torbaDolžina (cm):71Širina (cm):33Višina (cm):30.5Število glavnih predalov:1Termoizolacijski predal:1Število stranskih predalov:1Predal za čevlje:1Ročaj:DaŠtevilo naramnic:2Barva:ZelenaBarva 2:ModraBarva 3:Bela
Head Gravity Sport tenis torba sasha zverev
Head Gravity Sport tenis torba sasha zverevHead Gravity Sport tenis torba sasha zverevHead Gravity Sport tenis torba sasha zverevHead Gravity Sport tenis torba sasha zverev
99,00 €120,00 €
NA ZALOGI
HEAD | Sonic Pro Edge 12 m - Črna 1.25 mm (PROMO)
HEAD | Sonic Pro Edge 12 m - Črna 1.25 mm (PROMO) 5,90 €
Dodaj HEAD | Sonic Pro Edge 12 m - Črna 1.25 mm (PROMO) v vaše naročilo za 5,90 €. Prihrani 7,10 €. Redna cena: 13,00 €

-0+
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Head Gravity Sport tenis torba sasha zverev

HEAD GRAVITY R-PET SPORT BAGČe je torba GRAVITY DUFFLE BAG prevelika, se obrnite na nekoliko manjšo teniško torbo HEAD GRAVITY SPORT BAG.

Na voljo je z enakimi, zelo funkcionalnimi nastavljivimi delilniki, ki jih lahko na poljuben način pritrdite na torbo z velkro trakovi, da ustvarite torbo, ki jo potrebujete kateri koli dan.

SPORT BAG ponuja prostor za do šest loparjev, integrirano torbo za čevlje ter številne notranje in zunanje žepe za dodatno opremo za vse vaše stvari.

S svojim svežim dizajnom, ki ga je navdihnila nova serija loparjev HEAD GRAVITY, je torba tako lepa kot tudi funkcionalna.