head novak djokovic teniški nahrbtnik

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HEADNovak Djoković teniški nahrbtnik

Šifra: 283302 Tehnični podatki
Velikost:NahrbtnikTip torbe:Teniški nahrbtnikATP Igralec:Novak ĐokovićDolžina (cm):34Širina (cm):24Višina (cm):50Volumen (liter):35Število glavnih predalov:2Število stranskih predalov:2Predal za čevlje:DaRočaj:DaŠtevilo naramnic:2Barva:ČrnaBarva 2:Siva
head novak djokovic teniški nahrbtnik
head novak djokovic teniški nahrbtnikhead novak djokovic teniški nahrbtnik
45,00 €75,00 €
NA ZALOGI
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
head novak djokovic teniški nahrbtnik

TENIŠKI NAHRBTNIK NOVAK ĐOKOVIĆ
Nov, eleganten, sivo-črni dizajn za TENIŠKI NAHRBTNIK DJOKOVIĆ vključuje podpis in logotip Novaka Đokovića, ter stilsko ponazarja visoke standarde ambasadorja HEAD.

Ko se odpravljate na trening, na igrišče ali se sprehajate po mestu, boste cenili to torbo s premišljenim dizajnom, vključno z zaobljenimi robovi in udobnimi naramnicami za prenos na hrbtu.

Poleg glavnega predala, v katerega lahko spravite vse, kar potrebujete za vadbo, je na voljo oblazinjen predal za lopar.

Stil se združuje s praktičnostjo v NAHRBTNIKU DJOKOVIĆ. Nahrbtnik ima sprednji žep z zadrgo, ki vam omogoča hiter dostop do stvari, ko ste na poti in prezračevalni predal za čevlje.

Kot ponazoritev tega, kako HEAD poskuša zmanjšati uporabo plastike, je obešalna oznaka narejena iz recikliranega papirja in privezana s konopljino vrvico.

• Vrhunski slog z novim dizajnom
• Prostoren glavni predal
• Oblazinjen predal za lopar
• Obešalnik iz recikliranega papirja in vrvice iz konoplje
Tehnologija
head novak djokovic teniški nahrbtnik
Clima Control Technology

Tehnologija Clima Control predstavlja vgrajeno notranjo toplotno plast v predalu torbe, ki zaščiti loparje in ostalo opremo pred ekstremnimi temperaturami.