head tenis torba pro x racquet bag l tybk

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HEADPro X Racquet Bag L

Šifra: 260033 Tehnični podatki
Velikost:9 packTip torbe:Tenis torbaDolžina (cm):80Širina (cm):33Višina (cm):34Volumen (liter):80Število glavnih predalov:2Termoizolacijski predal:1Število stranskih predalov:2Ročaj:DaŠtevilo naramnic:2Barva:Črna
head tenis torba pro x racquet bag l tybk
head tenis torba pro x racquet bag l tybkhead tenis torba pro x racquet bag l tybk
129,90 €150,00 €
NA ZALOGI
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
head tenis torba pro x racquet bag l tybk

PRO X RACQUET BAG L TYBKPredstavljamo vam teniško torbo PRO X RACQUET BAG L TYBK, pravo utelešenje razkošja in odličnosti.

Ta torba, oblikovana s skrbno pozornostjo do detajlov, ima podpis in logotip nikogar drugega kot legendarnega Novaka Đokovića, kar odraža njegovo neomajno predanost popolnosti. Tako kot Đoković tudi HEAD še naprej premika meje inovacij in ta torba ni izjema.

Doživite izboljšano različico PRO X RACQUET BAG L TYBK, ki se zdaj ponaša z bolj elegantno, bolj prefinjeno obliko, ki izžareva prefinjenost. Z nadgrajenim oblazinjenjem in ojačano konstrukcijo nudi neprimerljivo stabilnost in zaščito.

Sprostite svoj potencial s to prostorno torbo, ki lahko sprejme do 9 loparjev. Opremljen s tehnologijo za nadzor klime CCT+, tako da eden od predelkov ščiti vaše loparje pred ekstremnimi temperaturami. Poleg tega ima torba ločen srednji predal, vključno z zračnim prostorom za shranjevanje oblačil ali obutve. Z dvema zunanjima žepoma za dodatke in dvema notranjima mrežastima žepoma poskrbite, da bo vse imelo svoje mesto.

Kot dokaz zavezanosti družbe HEAD k trajnosti je torbi priložena obešalna oznaka, izdelana iz recikliranega papirja in pritrjena s konopljino vrvico. Poleg tega prihaja v novi reciklirani plastični vrečki, kar ponazarja našo predanost zmanjševanju plastičnih odpadkov.

Izboljšajte svojo igro in se prepustite utelešenju stila in funkcionalnosti s PRO X RACQUET BAG L TYBK. Pridružite se vrstam Novaka Đokovića in HEAD, kjer odličnost ne pozna meja.

• Nova oblika
• Novo oblazinjenje in nova konstrukcija za dodatno stabilnost
• Nove vrhunske tkanine
• Luksuzen dizajn v trendu
• Prostor za do 9 loparjev
• CCT+ klimatska tehnologija ščiti loparje
• Obešalnik iz recikliranega papirja in vrvice iz konoplje
• Predstavljeno v novi reciklirani plastični vrečki
Tehnologija
head tenis torba pro x racquet bag l tybk
Clima Control Technology

Tehnologija Clima Control predstavlja zaščitno toplotno plast v notranjem delu predala torbe, ki zaščiti loparje in ostalo opremo pred ekstremnimi temperaturami.