head tenis torba pro x racquet bag xl yubk

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HEADPro X Racquet Bag XL

Šifra: 260023 Tehnični podatki
Velikost:12 packTip torbe:Tenis torbaATP Igralec:Novak ĐokovićDolžina (cm):80Širina (cm):41Višina (cm):35Volumen (liter):97Število glavnih predalov:3Termoizolacijski predal:1Število stranskih predalov:2Predal za čevlje:DaRočaj:DaŠtevilo naramnic:2Barva:Bela
head tenis torba pro x racquet bag xl yubk
head tenis torba pro x racquet bag xl yubkhead tenis torba pro x racquet bag xl yubk
135,00 €160,00 €
NA ZALOGI
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
head tenis torba pro x racquet bag xl yubk

PRO X RACQUET BAG XL YUBKUmazano bela barva in trendovsko razkošna oblika teniške torbe PRO X RACQUET BAG XL YUBK – ki vključuje tisk SPEED, ter podpis in logotip Novaka Đokovića.

Torba odraža Novakove brezhibno visoke standarde.

Izjemna oblika z zaobljenimi robovi prispeva k vrhunski privlačnosti torbe, namenjene Đokovićevim oboževalcem, igralcem, ki izberejo serijo loparjev SPEED, ki jo torba dopolnjuje, in vsem, ki so zavezani visoki zmogljivosti in funkcionalnosti.

V torbi je dovolj prostora, da lahko vanjo spravite do 12 loparjev. Tehnologija za nadzor klime CCT+ v enem od glavnih predelkov, ščiti loparje pred ekstremnimi temperaturami.

Poleg dveh glavnih predalov in dveh zunanjih žepov za dodatke ima PRO X RACQUET BAG XL YUBK vgrajen prezračevalni predal za čevlje.

S sistemom za nošenje nahrbtnika lahko to torbo nosite čez ramo ali na hrbtu.

Kot ponazoritev tega, kako HEAD poskuša zmanjšati uporabo plastike, je obešalna oznaka narejena iz recikliranega papirja in privezana s konopljino vrvico.

• Nov, luksuzen dizajn v trendu
• Ogromno prostora
• Prostor za do 12 loparjev
• CCT+ klimatska tehnologija ščiti loparje
• Obešalnik iz recikliranega papirja in vrvice iz konoplje
Tehnologija
head tenis torba pro x racquet bag xl yubk
Clima Control Technology

Tehnologija Clima Control predstavlja zaščitno toplotno plast v notranjem delu predala torbe, ki zaščiti loparje in ostalo opremo pred ekstremnimi temperaturami.