NAJBOLJŠE CENE PONUJA JPG TENNIS

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE

Najboljše cene ponuja J.P.G. Tennis

Spoštovani uporabnik spletne trgovine J.P.G. Tennis!

Kot izkušeni trgovci se zavedamo, da je zraven kakovostnih izdelkov in storitev, širokega asortimenta blaga, hitrega odzivnega časa, podajanja točnih in ažurnih informacij in iskanja novih, za kupce zanimivih artiklov, zelo pomembna tudi cena izdelka ali storitve.

Trudimo se, da bi bili cenovno konkurenčni tudi največjim trgovcem, ter dostopni kar se da širokemu krogu teniških navdušencem.

Da bi bili Vi, cenjeni kupci, zadovoljni in bi se radi vračali k nam, vas prosimo, da nam pomagate oblikovati naš prodajni asortiment ter zagotavljati še konkurenčnejše cene.

V kolikor ste nekje našli izdelek, ki ga pri nas ne ponujamo, pa bi ga želeli imeti, nam to sporočite. Potrudili se bomo, da vam ga dobavimo v najkrajšem možnem času.

V kolikor ste pri konkurenci videli enak izdelek, kot ga ponujamo mi, po nižji ceni, nam prosim posredujete informacijo, kje ste določen izdelek ali storitev videli ceneje kot pri nas.

Potrudili se bomo, da Vam ponudimo enak izdelek ali storitev po isti ali še nižji ceni, kot ga ponuja konkurenca!

Prosimo Vas, da nam vse informacije povezane z ceno in izdelkom/storitvijo, ki ste ga videli drugje ceneje, ali ga mi ne ponujamo, posredujete na naš elektronski naslov: info@jpg-tennis.com.

Pripišite tudi vašo telefonsko število. Poklicali Vas bomo nazaj!