Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Aero 2022

Šifra: 101479 Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:300Širina okvirja:23-26-23Težišče:320Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Babolat RPM BlastTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:65
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022
249,90 €279,95 € 2 x 220,00 € Popust 12%
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
Babolat | Team 3/1 (PROMO)
Babolat | Team 3/1 (PROMO) 5,90 €
Dodaj Babolat | Team 3/1 (PROMO) v vaše naročilo za 5,90 €. Prihrani 2,05 €. Redna cena: 7,95 €

-0+
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022

Babolat Pure Aero 2022S kombinacijo hitrosti, moči in spina "najboljšega v razredu" je Pure Aero eden najbolj priljubljenih in vsestranskih loparjev, kar jih je bilo.

Čeprav je obtežen za srednje zahtevne igralce, ga izjemna igralnost in enostavno pospeševanje za širok krog igralcev, različnih slogov igranja.

Za leto 2022 Babolat poleg bolj prijazne upogibne točke, doda še udobje s tehnologijo NF², ki uporablja lanene vstavke v ročaju in zgornjem obroču za ublažitev udarca žoge.

Babolat prav tako posodobi svojo tehnologijo FSI Spin z nekoliko manjšim razmikom med strunami. Rezultat je večji nadzor pri maksimiranju hitrosti udarca in obremenitvi žoge z vrtenjem.

Srednji in napredni igralci, ki iščejo hitro vrtečo se pošast s kirurškim ciljanjem, bodo navdušeni nad tem leporjem.
Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina, ter daje igralcu boljši in daljši kontakt med žogico in strunami.

Tako kot igralec, ki je predstavnik tega loparja (Rafael Nadal), se boste tudi vi z njim počutili odlično pri igri z osnovne črte, saj je lopar hiter in eksploziven.

Hitro in gladko drsenje loparja skozi zrak in spin potencial, ki ga lopar omogoča, je zagotavljajo recept za udarjanje močnih spin udarcev, kateri žogico z veliko rotacije pošiljajo daleč nazaj na osnovno črto.

Babolat Pure Aero ponuja dobro razmerje med hitrostjo in stabilnostjo, hitro upravljanje z loparjem po bo navdušilo tiste, ki radi lovijo kroglice iz vseh položajev in jo vračajo nazaj v polje nasprotnika.

Pri mreži se Pure Aero obnese zares odlično. Še posebaj pri hitrih izmenjavah. Ima pa tudi dovolj moči, da z njim hitro zaključite točke.

Agresivni serverji bodo z loparjem lahko lepo brisali linije, ter s hitrostjo in vrtenjem zadevali v kote servis polje nasprotnika.

Babolat Pure Aero ostaja zelo dobra izbira za agresivne "baselinerje", ki želijo nadzirati igro s hitrostjo in vrtenjem.
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022
Aeromodular3
Aerodinamični okvir s specialnimi grometi. Ta optimiziran dizajn loparja in posebni grometi pripomorejo k povečanju hitrosti loparja in ustvarjanje večjega števila vrtljajev žogice - spin potenciala, ter daljšega kontakta strun z žogico.
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022
NF² – Tech
Intenzivnejši občutki ob udarcu in optimalna filtracija tresljajev, zahvaljujoč dodatku naravnih lanenih vlaken na nekaterih strateških točkah okvirja.
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022
FSI Spin
Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina oz. povečuje rotacijo žoge, ter povečuje "sweetspot" - idealno točko zadetja.
Tenis lopar Babolat Pure Aero 2022
SWX Pure Feel
Nova tehnologija z razširjenim ovojem tehnologije "SMAC". Ta najsodobnejši sistem za filtriranje vibracij, ki je vgrajen v postavitev, zagotavlja neprimerljiv občutek ob udarcu žoge in edinstven zvok pri vsakem udarcu.