Tenis lopar Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Aero Rafa Origin 2023

Šifra: 101509 Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:317Širina okvirja:23-26-23Težišče:330Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Babolat RPM BlastTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:70
Tenis lopar Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023
Tenis lopar Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023Tenis lopar Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023Tenis lopar Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023Tenis lopar Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023
329,90 €329,90 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023

Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023Predstavljamo Pure Aero Rafa Origin, lopar s specifikacijami, ki so najbližje Rafinemu prilagojenemu loparju.

Za razliko od standardnega Pure Aero, Rafa Origin ne postavlja nobene tehnologije dušenja med igralca in žogo, kar ji daje vrsto neposredne povratne informacije o žogi, po kateri hrepenijo napredni igralci.

Dodatne funkcije vključujejo Babolat legendarni Aeromodular beam in časovno preizkušen sistem nizkotonskih ušes.

Ta lopar ima tudi visok 69RA, ki zagotavlja oster, močan in stabilen odziv, ki je pritegnil generacije igralcev.

Kar pa opredeljuje Rafa Origin, je njegova nihajna teža 365+ RDC, zaradi česar je nihanje zelo zahtevno, vendar mu daje potrebno težo, da absorbira in preusmerja najvišje ravni tempa.

Visoka nihajna teža ponuja ogromno moč, ki je kot nalašč za udarjanje težkih udarcev s tal in servisov.

Tisti, ki lahko izkoristijo maso tega loparja, bodo našli nevarne ravni moči z osnovne črte in trdno stabilnost na mreži.

Zaradi izjemnega odziva loparja na voleju, je to presenetljivo nujen poskus za tiste, ki si radi prizadevajo da učinkovito zaključijo točke. Poleg tega, da je odličen zbirateljski predmet, je to obvezen nakup za tiste, ki želijo videti, kakšen je občutek, ko vihtite lopar na turnirju. Pridobite ta redek zbirateljski predmet, ki je na voljo le do razprodaje zalog.
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Aero Rafa Origin 2023
Aeromodular3
Aerodinamični okvir s specialnimi grometi. Ta optimiziran dizajn loparja in posebni grometi pripomorejo k povečanju hitrosti loparja in ustvarjanje večjega števila vrtljajev žogice - spin potenciala, ter daljšega kontakta strun z žogico.