Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Aero Team 2022

Šifra: 101488 Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:285Širina okvirja:23/26/23Težišče:320Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Babolat RPM TeamTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:67
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022
247,00 €259,95 € 2 x 219,90 € Popust 11%
ROČAJ:
  • L1
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022

BABOLAT PURE AERO TEAMBabolat dodaja še eno poglavje ekipi Pure Aero!

S tem loparjem Babolat ponuja lažjo in hitrejšo različico standardnega Pure Aero.

Z 285 grami (brez strun) in nizko nihajno težo se ta lopar premika skozi zrak z izjemno lahkoto, zaradi česar je odličen za napredne igralce srednjega razreda, ki želijo igrati agresiven tenis.

Za leto 2022 je Babolat posodobil občutek s tehnologijo NF², ki vključuje lanene vstavke v ročaju za mehkejši občutek ob udarcu.

Udobje dodatno poveča SWX Pure Feel na 3/9 uri v glavi loparja. Ta lopar ima tudi prednosti FSI Spin Technology, ki ima širši razmik med križci za tesnejši oprijem žogice.

Na osnovni črti se Pure Aero Team počuti eksplozivno in natančno.

Čeprav nima stabilnosti standardnega Pure Aero, se ta surova hitrost prevede v zelo enostavno izvajanje udarcev.

Navsezadnje ta posodobitev ekipe Pure Aero Team s svojim mehkejšim občutkom potrdi vsa prava polja, ki te h ciljali.

Srednji igralci, ki želijo igrati agresiven tenis, bodo uživali v tej posodobitvi.

Mehkejši občutek je lep bonus.
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022
Cortex Pure Feel

Nov material, SMACWRAP® (tanka in visokoelastična guma), uporabljen v vesoljski industriji, zmanjšuje vibracije. Material je bil razvit v sodelovanju z Babolat in SMAC (Francoska vesoljska Agencija). Ta material je integriran v okvir loparja z nalogo, da zmanjšuje vibracije pri udarcih in zagotavlja odličen občutek pri kontaktu loparja z žogo.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022
Aeromodular3

Aerodinamični okvir s specialnimi grometi. Ta optimiziran dizajn loparja in posebni grometi pripomorejo k povečanju hitrosti loparja in ustvarjanje večjega števila vrtljajev žogice - spin potenciala, ter daljšega kontakta strun z žogico.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022
FSI Spin

Tehnologija, imenovana FSI Spin, poskrbi za maksimiranje spina oz. povečuje rotacijo žoge, ter povečuje "sweetspot" - idealno točko zadetja.
Tenis lopar Babolat Pure Aero Team 2022
Carbonspyoptimizer

Nova generacija visoko zmogljivih karbonskih vlaken, povečuje kontrolo in stabilnost loparja pri vsakem udarcu. Material je izdelan
pri Chomarat, ki je del Francoske industrijske skupine, katera je ena izmed v svetu vodilnih skupin, na področju izdelave kompozitnih materialov, katere vgrajujejo pri najbolj inovativnih sektorjih, vključno z avtomobilsko industrijo, aeronavtiko in navtiko.