Tenis lopar Babolat Pure Drive 110

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Drive 110

Šifra: 101234-2021 Tehnični podatki
Velikost glave:710Teža:255Širina okvirja:23-26-23Težišče:330Dolžina:701Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27Priporočena struna:Babolat XcellTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:70
Tenis lopar Babolat Pure Drive 110
Tenis lopar Babolat Pure Drive 110Tenis lopar Babolat Pure Drive 110Tenis lopar Babolat Pure Drive 110Tenis lopar Babolat Pure Drive 110
199,95 €199,95 € 2 x 179,90 € Popust 11%
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
Babolat | Team 3/1 (PROMO)
Babolat | Team 3/1 (PROMO) 4,70 €
Dodaj Babolat | Team 3/1 (PROMO) v vaše naročilo za 4,70 €. Prihrani 3,25 €. Redna cena: 7,95 €

-0+
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Drive 110

BABOLAT PURE DRIVE 110Posodobljen z izboljšanim blaženjem za leto 2021, Pure Drive 110 ostaja dobra možnost za vsakega igralca, ki želi visoko udobje, enostavno moč in surovo hitrost.

Ta izjemno vodljiv lopar s 255 grami (nenapet) ni idealen samo za začetnike, temveč bi moral mikati tudi starejšega igralca, ki si želi izboljšati svoje servise, voleje in vračanja.

Ta roki prijazen lopar ima poleg večje glave, tudi podaljšano dolžino, kar vam bo dalo dodaten vzvod za nalaganje žoge z močjo.

Posodobljen z Babolatovim novim sistemom HTR, je bila grafitna postavitev tega loparja preoblikovana za večjo torzijsko togost, kar je povzročilo učinkovitejši prenos energije na žogo.

Za lažje absorbiranje ostrejših vibracij je Babolat vi Pure Drive namenil SWX Pure Feel, tanki in izredno fleksibilni viskoelastični gumi, ki ležita med ogljikovimi plastmi.

Dodatne funkcije vključujejo FSI Power Technology, ki optimizira sistem tesnil in razmik med strunami za večjo donosnost energije in hude vrtljaje žoge.

Ta lopar se premika s hitrostjo strele. Srednje dolge poteze nagrajuje z enostavno globino, v polnem zamahu pa je na voljo zelo veliko moči.

Veliko območje glave, zagotavlja odpuščanje velikih napak. Prav tako pa udobje in moč ostajata visoka, tudi če je stik z žogo manj popoln.

V njem je tudi odprt vzorec strun 16x19 z impresivnim potencialom vrtenja.

Kot pri prejšnji generaciji tudi ta lopar sije pri mreži.

Poleg tega, da se hitro obrača, velika in stabilna udarna površina tega loparja omogoča enostavno udarjanje v učinkovite voleje.

S svojo podaljšano dolžino ne zadene le močno in učinkovito, temveč vam da neizpodbitno povečanje moči na servisu.

Pure Drive 110 z nekaj impresivnimi popravki občutka, izboljšuje vsesplošno igro.

Igralci, ki iščejo hiter, udoben in zmogljiv lopar z veliko velikostjo, bi morali začeti tukaj.
Tenis lopar Babolat Pure Drive 110
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Drive 110
Nov FSI Power
Babolat je na novo dizajniral FSI Power tehnologijo, ki pomeni izboljšano razporeditev strun. FSI power naredi več prostora med strunami, kar povečuje idealno točko zadetja, pridobitev večje moči ter lažji in enostavnejši dostop do spina udarcev.
Tenis lopar Babolat Pure Drive 110
SWX Pure Feel
Nova tehnologija s podaljšanim zavijanjem tehnologije SMAC. Ta vrhunski sistem za filtriranje vibracij, integriran v postavitev, zagotavlja neprimerljiv občutek pri udarcu z žogo, edinstven zvok pri vsakem zadetku žoge.
Tenis lopar Babolat Pure Drive 110
HTR System
(Visoka torzijska togost)
Nova kompozicija za izboljšano visoko torzijsko trdnost, ki daje nevidno eksplozivnost, zlasti pri močnih posnetkih, odigranih z visoko intenzivnostjo
Tenis lopar Babolat Pure Drive 110
Eliptična geometrija
Babolat je razvil okvir loparja, ki ja za 20% bolj rigiden, v primerjavi z tradicionalnimi okvirji.
Tako lahko igralci uživajo v povečani moči, ki jo ponuja lopar.
Okvir teniškega loparja Babolat, pa ima tudi izredno efektiven sistem, ki omogoča, da imate pri udarcu za 25% izboljšan stik z žogo (ko se le ta dotakne vpetih strun). Izboljšana je tudi kontrola pri udarcih ter povečano udobje pri igri.