Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Strike 16x19

Šifra: 101406 Tehnični podatki
Velikost glave:630Teža:305Širina okvirja:21-23-21Težišče:320Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27Priporočena struna:Babolat RPM BlastTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:undefined
Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19
Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19
169,00 €230,00 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19

BABOLAT PURE STRIKE 16X19S tem loparjem Babolat posodablja priljubljeni Pure Strike 16x19 (Project One7) z novo tehnologijo dušenja, hkrati pa ohranja zapeljive igralne karakteristike prejšnje generacije.

Ta lopar se ponaša z nekoliko višjo nihajno težo kot prejšnja generacija, in ima več stabilnosti in moči, vendar je še vedno dovolj hiter za agresivne igralce, ter še vedno nudi enako veliko natančnost pri polnih zamahih.

Tako kot prejšnja generacija ima tudi hibridno konstrukcijo ogrodja (imenovano Control Frame Technology), ki poskrbi za dober nadzor, občutek, hitrost in dinamiko pri igri.

Ta lopar ima tudi tehnologijo FSI Power, ki odlikuje širši razmik med zgornjimi križnimi strunami za lažji dostop do vrtenja žoge in povečevanje tempa.

Novost v tem okviru je C² Pure Feel, tehnologija materiala, ki združuje korteks z edinstveno fleksibilno visko elastično gumo pri 3/9 uri.

Udarec je še nekoliko bolj dušen kot pri prejšnji generaciji.

Pure Strike 16x19 se iz osnovne črte počuti trdno in zadeva kirurško natančno.

Reket nudi zares dobro natančnost ciljanja s spinom ali "flat" udarcem, tako kot Pure Drive, ki je sicer prilagojen vrtenju, vendar pa ima Pure Strike mehkejši odziv in boljše povratne informacije.

Večja nihajna teža te posodobitve je uporabna pri boju z višjimi stopnjami hitrosti ali hitri vožnji žoge skozi igrišče.

Pure Strike zares blesti pri igri na mreži.

Okretnost je zadovoljiva, stabilnost pa tudi pri višjih stopnjah tempa zelo dobra.

Pure Strike 16x19 ostaja eden izmed bolj zapeljivih in uporabnikom prijaznih loparjev v Babolat-ovi postavi.
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19
C2 Pure Feel

Najnovejša generacija tehnologije Pure Feel, »ki jo poganja SMAC«: vrhunski sistem za filtriranje vibracij, ki ob vsakem udarcu ustvari čist in izjemen občutek.
Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19
Control Frame Technology

Tehnologija, posebej razvita za zagotavljanje največjega nadzora, hkrati pa združuje stabilnost okvirja Square Beam z dinamično eliptično strukturo.
Tenis lopar Babolat Pure Strike 16x19
FSI Power

Za tehnologijo Power FSI je značilna nova ravnina strun z večjim prostorom med stičišči, da bi dobili večjo moč in igralnost.