Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Strike 18x20

Šifra: 101404 Tehnični podatki
Velikost glave:630Teža:305Širina okvirja:21-23-21Težišče:320Dolžina:685Razporeditev strun:18/20Priporočena napetost:23-27Priporočena struna:Babolat RPM BlastTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:undefined
Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20
Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20
159,00 €230,00 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20

BABOLAT PURE STRIKE 18X20Posodobljen lopar z novo tehnologijo dušenja.

Pure Strike 18x20 tretje generacije je idealen za izkušene igralce, še posebej, če hrepenijo po udarcu, ki omogoča kirurško natančno in lasersko vodeno žogico s pomočjo tradicionalnega vzorca strun 18x20.

Tako kot prejšnja generacija, ima tudi Pure Strike 18x20 hibridno konstrukcijo ogrodja (imenovano Control Frame Technology), ki daje nadzor in občutek kvadratnega okvirja, ter hitrost in dinamiko sodobnega eliptičnega okvirja.

Ta reket ima tudi tehnologijo FSI Power, ki jo odlikuje širši razmik med zgornjimi križnimi strunami za nekoliko lažji dostop do vrtenja žoge in tempa.

Novost v tem okviru je C² Pure Feel, tehnologija materiala, ki združuje korteks z edinstveno fleksibilno visko elastično gumo pri 3/9 uri.

Udarec je še nekoliko bolj dušen kot pri prejšnji generaciji.

Pri močnih udarcih iz osnovne črte, ta lopar, ki ima manjšo moč in zaradi tega veliko natančnost zagotavlja razbijačem, da lahko svobodno tolčejo po žogi, in da napadejo žogo brez strahu pred pretiranim izmetom žoge iz loparja.


Prav tako ima večjo nihajno težo kot prejšnja generacija, kar pomeni, da bolj učinkovito prehaja skozi žogo in se ne upogiba, ko se tempo nasprotnika poveča.

Čeprav je nihajna teža 330 + RDC zahtevna, dodatna masa pride prav pri preusmerjanju tempa, kadar nasprotnik močno servira prvi servis.

Imeli boste tudi veliko dobrega občutka pri stiku žoge z mrežo loparja, tako da boste lahko teniško žogico z lahkoto spustili na kratko za mrežo, v nasprotnikovo polje.

Z majhno močjo in veliko natančnostjo tega loparja bodo agresivni igralci dobili dovoljenje za polne udarce, ter izbiranje ambicioznih ciljev.

Babolat Pure Strike 18x20 tretje generacije, je kot nalašč za igralca, ki želi nesporno natančnost in občutek. Zagotovo je to lopar za klasičnega igralca.

Višja nihajna teža pa nudi lep bonus tistim, ki iščejo stabilnost.
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20
C2 Pure Feel

Najnovejša generacija tehnologije Pure Feel, »ki jo poganja SMAC«: vrhunski sistem za filtriranje vibracij, ki ob vsakem udarcu ustvari čist in izjemen občutek.
Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20
Control Frame Technology

Tehnologija, posebej razvita za zagotavljanje največjega nadzora, hkrati pa združuje stabilnost okvirja Square Beam z dinamično eliptično strukturo.
Tenis lopar Babolat Pure Strike 18x20
FSI Power

Za tehnologijo Power FSI je značilna nova ravnina strun z večjim prostorom med stičišči, da bi dobili večjo moč in igralnost.