Tenis lopar Babolat Pure Strike Team

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Strike Team

Šifra: 101402 Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:285Širina okvirja:21-23-21Težišče:330Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27Priporočena struna:Babolat RPM TeamTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:undefined
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team
Tenis lopar Babolat Pure Strike TeamTenis lopar Babolat Pure Strike TeamTenis lopar Babolat Pure Strike TeamTenis lopar Babolat Pure Strike Team
165,00 €210,00 € 2 x 155,00 € Popust 7%
ROČAJ:
  • L1
  • L2
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team

BABOLAT PURE STRIKE TEAMS tretjo generacijo ekipe Pure Strike, Babolat prinaša bolj dušen občutek, vendar ohranja izjemno zračnost prejšnje generacije.

Kot najlažji in najhitrejši član družine Pure Strike je ta 285-gramski lopar idealen za vmesnega igralca, ki želi nadzorovano moč, enostaven dostop do spina in odličen občutek.

Tako kot prejšnja generacija, ima tudi ta hibridno konstrukcijo ogrodja (imenovano Control Frame Technology), ki meša nadzor in občutek kvadratnega okvirja, s hitrostjo in dinamiko sodobnega eliptičnega okvirja.

Ta lopar ima tudi tehnologijo FSI Power, ki jo odlikuje širši razmik med zgornjimi križnimi strunami za lažji dostop do vrtenja žogice in tempa.

Novost v tem okviru je C2 Pure Feel, tehnologija materiala, ki združuje korteks z edinstveno fleksibilno visko elastično gumo pri 3/9 ure za dodatno udobje in čas ohranjanja žogice na strunah.

Pure Strike Team se po močnih udarcih počuti udobno, prijazno in natančno, z zelo predvidljivimi rezultati pri polnih zamahih.

Prav tako je dokaj hiter oz. lahek za manevriranje.

Tako kot pri težjih modelih Pure Strike daje tudi model Team odličen občutek ob dotiku žogice z mrežo loparja in tako omogoča natančno ciljanje v nasprotnikovo polje.

Ta reket je odlična možnost za tiste, ki si želijo lahkega in uporabniku prijaznega loparja z lahkoto ciljanja z vseh področij igrišča.
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team
C2 Pure Feel

Najnovejša generacija tehnologije Pure Feel, »ki jo poganja SMAC«: vrhunski sistem za filtriranje vibracij, ki ob vsakem udarcu ustvari čist in izjemen občutek.
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team
Control Frame Technology

Tehnologija, posebej razvita za zagotavljanje največjega nadzora, hkrati pa združuje stabilnost okvirja Square Beam z dinamično eliptično strukturo.
Tenis lopar Babolat Pure Strike Team
FSI Power

Za tehnologijo Power FSI je značilna nova ravnina strun z večjim prostorom med stičišči, da bi dobili večjo moč in igralnost.