Tenis lopar Babolat Pure Team 2021

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Babolat

BabolatPure Drive Team 2021

Šifra: 101215-2021 Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:285Širina okvirja:23-26-23Težišče:320Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27Priporočena struna:Babolat RPM TeamTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:69
Tenis lopar Babolat Pure Team 2021
Tenis lopar Babolat Pure Team 2021Tenis lopar Babolat Pure Team 2021Tenis lopar Babolat Pure Team 2021Tenis lopar Babolat Pure Team 2021
199,95 €199,95 € 2 x 189,00 € Popust 6%
ROČAJ:
  • L1
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
Babolat | Team 3/1 (PROMO)
Babolat | Team 3/1 (PROMO) 4,70 €
Dodaj Babolat | Team 3/1 (PROMO) v vaše naročilo za 4,70 €. Prihrani 3,25 €. Redna cena: 7,95 €

-0+
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Babolat Pure Team 2021

1 Babolat Pure Drive Team 2021Babolat je posodobil lažjo in hitrejšo različico loparja Pure Drive!

Predstavljamo vam novi Babolat Pure Drive Team, ki ima v okvir loparja vgrajeno novo tehnologijo, ki daje še več moči in spina.

Nov model Babolat Pure Drive Team ima dodatno vgrajeno tehnologijo "FSI Power Tehnology", katera vključuje diamantno obliko luknjic na okvirju loparja, skozi katere potekajo strune, tudi strune so na ta račun nekoliko bolj narazen in zato lahko z loparjem generirate več spina in moči.

Tudi "sweetspot" je zaradi tega povečan.

Posodobljena verzija BABOLAT Pure Drive Team ima nov CORTEX sistem, ki odlično duši vibracije, daje odličen občutek in udobje.

Igralci, ki iščejo okreten lopar, ki ima istočasno dovolj mase, da generira veliko moči in lepo potuje skozi žogo, hkrati pa je dovolj stabilen, je BABOLAT Pure Drive Team, zagotovo prava izbira.

Tisti, ki iščejo veliko spina, jih bo odprta razporeditev strun 16x19 zagotovo razveselila, saj bo spin udarec masiven.

Lopar ni preveč obtežen v glavi in napet tehta cca. 306 g, zato bo dobra izbira za srednje dobre igralce in mlajše tekmovalce, ki iščejo hiter in okreten lopar, ki ponuja dobro mešanico moči, spina in udobja.

Lopar je dobra izbira tudi za močnejše začetnike, ki iščejo več moči pri udarcu iz osnovne črte in pri servisu.

Zaokroženo lahko rečemo, da je BABOLAT Pure Drive Team 2021, zelo udoben lopar, impresivno okreten in ima zelo lahek dostop do spin udarcev z veliko moči.
Tenis lopar Babolat Pure Team 2021
Tehnologija
Tenis lopar Babolat Pure Team 2021
Nov FSI Power
Babolat je na novo dizajniral FSI Power tehnologijo, ki pomeni izboljšano razporeditev strun. FSI power naredi več prostora med strunami, kar povečuje idealno točko zadetja, pridobitev večje moči ter lažji in enostavnejši dostop do spina udarcev.
Tenis lopar Babolat Pure Team 2021
HTR System
(Visoka torzijska togost)
Nova kompozicija za izboljšano visoko torzijsko trdnost, ki daje nevidno eksplozivnost, zlasti pri močnih posnetkih, odigranih z visoko intenzivnostjo
Tenis lopar Babolat Pure Team 2021
SWX Pure Feel
Nova tehnologija s podaljšanim zavijanjem tehnologije SMAC. Ta vrhunski sistem za filtriranje vibracij, integriran v postavitev, zagotavlja neprimerljiv občutek pri udarcu z žogo, edinstven zvok pri vsakem zadetku žoge.
Tenis lopar Babolat Pure Team 2021
Eliptična geometrija
Babolat je razvil okvir loparja, ki ja za 20% bolj rigiden, v primerjavi z tradicionalnimi okvirji.
Tako lahko igralci uživajo v povečani moči, ki jo ponuja lopar.
Okvir teniškega loparja Babolat, pa ima tudi izredno efektiven sistem, ki omogoča, da imate pri udarcu za 25% izboljšan stik z žogo (ko se le ta dotakne vpetih strun). Izboljšana je tudi kontrola pri udarcih ter povečano udobje pri igri.