Tenis lopar Head Boom Pro

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadBoom Pro

Šifra: 233502 Tehnični podatki
Velikost glave:630Teža:310Širina okvirja:22Težišče:310Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:66
Tenis lopar Head Boom Pro
Tenis lopar Head Boom ProTenis lopar Head Boom Pro
235,00 €280,00 € 2 x 215,90 € Popust 9%
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,90 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,90 €. Prihrani 4,10 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Boom Pro

HEAD BOOM PROPredstavljamo vam tenis lopar HEAD Boom Pro, najtežjega člana družine Boom!

Tako kot Boom MP tudi ta lopar združuje kirurško ciljanje z roki prijaznim občutkom, ki je redek za lopar sodobnega igralca.

Tehnologije vključujejo Morph Beam, ki združuje tanjši škatlasti okvir v gredi (za nadzor in občutek) z debelejšim, bolj kotnim prečnim prerezom v glavi (za stabilnost in moč).

Boom Pro ima tudi širše, bolj odzivno kontaktno območje v zgornjem delu glave. Rezultat ni le bolj obsežna idealna točka zadetka, ampak tudi velikodušnejše spin okno pri najvišji točki vzvoda loparja (pomislite na težko žogo).

Poleg Graphene 360+ (ki pomaga pri moči in stabilnosti), ta lopar vključuje edinstveno fleksibilno Auxetic konstrukcijo, ki ima funkcijo, da optimizira povratne informacije žoge glede na lokacijo udarca.

Na igrišču Boom Pro ne zagotavlja le hitrega upravljanja, enostavnega dostopa do moči, učinkovitega vrtenja žoge in roki prijazne natančnosti, ampak tudi odlično absorbira in preusmeri višje stopnje tempa, zaradi česar je lopar lahko dobra izbira za izkušene igralce.
Tehnologija
Tenis lopar Head Boom Pro
AUXETIC

Nova konstrukcija, implementirana na ključni točki loparja, ki ponuja boljši občutek pri udarcu tudi, ko žoga ne zadene odlično v sladko točko. Z novo tehnologijo Auxetic bodo igralci dobili več občutljivosti in samozavesti v igri.