Tenis lopar Head Boom Team

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadBoom Team

Šifra: 233522 Tehnični podatki
Velikost glave:660Teža:275Širina okvirja:25Težišče:330Dolžina:27Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:66
Tenis lopar Head Boom Team
Tenis lopar Head Boom TeamTenis lopar Head Boom TeamTenis lopar Head Boom Team
125,00 €220,00 €
ROČAJ:
  • L2
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO)
HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) 7,90 €
Dodaj HEAD | Znojnik 5˝ - Beli (2 kosa) (PROMO) v vaše naročilo za 7,90 €. Prihrani 4,10 €. Redna cena: 12,00 €

-0+
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Boom Team

HEAD BOOM TEAMHead’s Boom Team je teniški lopar, ki je idealen za naprednega igralca srednjega razreda, saj ponuja zapeljivo kombinacijo moči, vrtenja in natančnosti.

V primerjavi z Boom MP ima ta reket nekoliko večjo glavo (658 cm²), zaradi česar je lopar bolj prizanesljiv in udoben, brez ogrožanja nadzora.

S samo 275 grami,se Boom Team ne počuti le hiter in eksploziven, ampak vam bo tudi pomagal, da ostanete aktivni na mreži.

Tehnologije vključujejo Morph Beam, ki združuje tanjši škatlasti okvir v gredi (za nadzor in občutek) z debelejšim, bolj kotnim prečnim prerezom v glavi (za stabilnost in moč).

Boom Team ima tudi širše, bolj odzivno kontaktno območje v zgornjem delu glave, kar ima za posledico bolj obsežno idealno točko zadetja in večje vrtilno okno.

Poleg Graphene 360+ (ki pomaga pri moči in stabilnosti), ta lopar vključuje edinstveno fleksibilno Auxetic konstrukcijo v jarmu, funkcijo, ki optimizira povratne informacije žoge glede na lokacijo udarca.

Ta lopar je odlična možnost za vmesnega igralca, ki želi hiter lopar z nadzorovano močjo.

Za optimalne rezultate priporočamo napenjanje z multifilamentom, kot je Head Velocity.
Tehnologija
Tenis lopar Head Boom Team
AUXETIC

Nova konstrukcija, implementirana na ključni točki loparja, ki ponuja boljši občutek pri udarcu tudi, ko žoga ne zadene odlično v sladko točko. Z novo tehnologijo Auxetic bodo igralci dobili več občutljivosti in samozavesti v igri.