Tenis lopar Head Gravity Team

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Head

HeadGravity Team

Šifra: 235343 Tehnični podatki
Velikost glave:671Teža:285Širina okvirja:24Težišče:325Dolžina:27Razporeditev strun:16/20Priporočena napetost:22-26Priporočena struna:Head Sonic ProTorba:NeNapet lopar:DaTrdota:60
Tenis lopar Head Gravity Team
Tenis lopar Head Gravity TeamTenis lopar Head Gravity Team
189,00 €250,00 € 2 x 179,00 € Popust 6%
ROČAJ:
  • L1
  • L2
  • L3
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
DUNLOP | Fort All Court 3/1 - 10 tulcev (PROMO)
DUNLOP | Fort All Court 3/1 - 10 tulcev (PROMO) 60,00 €
Dodaj DUNLOP | Fort All Court 3/1 - 10 tulcev (PROMO) v vaše naročilo za 60,00 €. Prihrani 30,00 €. Redna cena: 90,00 €

-0+
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Head Gravity Team

HEAD GRAVITY TEAM 2023Za leto 2023 je Head posodobil najmočnejšega in udobnega člana družine Gravity, hkrati pa ohranil hitro rokovanje in vrtenje prijazno ciljanje prejšnje generacije.

671 kvadratnih centimetrov velika glava tega loparja, imenovanega Gravity Team, je prizanesljiva, ne da bi pri tem ogrozila nadzor.

Posledično je lopar popoln za izboljšanje igralcev, ki želijo natančnost, vendar bi ob tem radi uporabili nekoliko večjo mejo napake.

Prav tako ima dovolj hitrosti in stabilnosti na mreži, za tiste, ki želijo udobno in uporabniku prijazno možnost za dvojice.

Tako kot pri drugih članih družine Gravity, je tudi pri tem loparju kapljičasta glava pri konici širša, kar ima za posledico opazno bolj odzivno, udobno in vrtenju prijazno kontaktno območje.

Za leto 2023 je Head dodal tehnologijo Auxetic v vratni del, ki omogoča, da se lopar optimalno upogne glede na lokacijo udarca.

Ta lopar ima tudi Graphene 360+, ki združuje stabilnost in preprosto moč polariziranega uteževanja s SpiralFibers v spodnjem delu glave, za mehkejši občutek.

S postopnimi prilagoditvami občutka, je Gravity Team še naprej očitna možnost za tiste, ki želijo lahko in uporabniku prijazno vstopno točko, v nezamenljivo udobje in nadzorovano moč serije Gravity.
Tehnologija
Tenis lopar Head Gravity Team
GRAPHENE 360+

Nova tehnologija Graphene 360+ je nadgradnja že obstoječe tehnologije Graphene 360, tehnologija za optimiziran prenos energije in inovativna Spiralfibre za izboljšanje upogljivosti in čistega občutka udarca.
Tenis lopar Head Gravity Team
FLEX GROOVE

Globlji upogibni utor zmehča geometrijo v predelu prereza ramen za boljši občutek pri udarcu.