Tenis lopar Wilson Clash 100

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Wilson

WilsonClash 100

Šifra: WR005611 Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:295Širina okvirja:24.5Težišče:310Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Luxilon Alu PowerTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:55
Tenis lopar Wilson Clash 100
Tenis lopar Wilson Clash 100Tenis lopar Wilson Clash 100Tenis lopar Wilson Clash 100Tenis lopar Wilson Clash 100
179,90 €250,00 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Wilson Clash 100

WILSON CLASH 100Predstavljamo vam povsem novo linijo loparjev Clash in povsem nov reket po imenu Clash 100.
To je edinstven, zelo prilagodljiv lopar z eksplozivno hitrostjo, enostavno zmožnostjo vrtenja žogice in zares odličnim občutkom.

Pri 295 gramih (nenapet) je ta lopar idealen za srednje dobrega igralca, ki želi ultra enostavno pospeševanje.

Kar je posebnost Clasha, je tisto, kar se nahaja pod okvirjem.

Ta lopar ima eno najnižjih težišč in eden izmed najbolj roki prijaznih loparjev, ki obstajajo na trgu. Posledično boste imeli s tem loparjem zares veliko nadzora in edinstvenega občutka pri dotiku žogice.

Pri tem Wilsonu je ta fleksibilen občutek dosežen s pomočjo dveh inovativnih materialnih tehnologij, FreeFlex in StableSmart, ki pomagata doseči prednosti prilagodljivosti, ne da bi ogrozili čiste in trdne občutke, ki označujejo najboljše loparje sodobnega igralca.

Iz osnovne linije Clash 100 ponuja zapeljivo mešanico udobja in hitrosti. Čeprav mu primanjkuje nekoliko moči in aktivnega slajza, ki je veliko boljše pri težjem modelu Tour, bo pospeševanje tega loparja omogočilo zelo agresivno udarjanje po žogi, ko boste potrebovali dodaten tempo in vrtenje žoge.


Impresivna hitrost tega loparja se nadaljuje pri igri na mreži, kjer se odlično odziva na hitre žoge.

Zahvaljujoč novim tehnologijam in edinstvenim karakteristikam ta lopar resnično eksplodira skozi stik z žogo, pri tem lahko dodaja veliko spina hkrati pa omogoča veliko dobrega občutka ter mehkobe.

Zare veliko izjemnih karakteristik in prednosti v enem loparju.
Tenis lopar Wilson Clash 100
Tehnologija
Tenis lopar Wilson Clash 100
Free Flex

Revolucionarna tehnologija, uporabljena pri loparju Clash 100, kateri je prvi lopar na svetu s to tehnologijo. Tehnologija je namenoma reket oblikovala tako, da se upogne pri katerem koli udarcu. Tradicionalne, horizontalni udarci in moderni vertikalni udarci so izboljšani s pomočjo karbonske prevleke, kar omogoča igralcem, da udarjajo hitro, svobodno in samozavestno z maksimalnim občutkom žogice na loparju in izredno dober nadzor.
Tenis lopar Wilson Clash 100
Stable Smart

Simulacijsko podprta geometrija je zasnovana tako, da zagotavlja najboljšo stabilnost v svojem razredu in hkrati omogoča, da se okvir premika v vnaprej določenih dimenzijah.