Tenis lopar Wilson Clash 100 Tour

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Wilson

WilsonClash 100 Tour

Šifra: WR005711 Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:310Širina okvirja:24.5Težišče:306Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Luxilon Alu PowerTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:55
Tenis lopar Wilson Clash 100 Tour
Tenis lopar Wilson Clash 100 TourTenis lopar Wilson Clash 100 TourTenis lopar Wilson Clash 100 TourTenis lopar Wilson Clash 100 Tour
199,90 €250,00 €
ROČAJ:
  • L2
  • L3
  • L4
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Wilson Clash 100 Tour

WILSON CLASH 100 TOURPredstavljamo vam povsem novo linijo loparjev Clash in povsem nov reket po imenu Clash 100 Tour.

Z Clash 100 Tour, je Wilson ustvaril edinstveno prilagodljiv in sodoben lopar, za novodobnega teniškega igralca.

Reket ima enostaven dostop do spin udarcev, nadzora moči in daje veliko občutka.

Pri 310 gramih (nenapet) je Clash 100 Tour primeren za srednje dobre ter napredne igralce.

Zahvaljujoč težišču pri 30,6 cm in večji nihajoči teži, ta lopar omogoča eksploziven pospešek iz osnovne črte in hitre reakcije na sprednjem delu igrišču.

Clash 100 Tour je definiran s svojo nizko stopnjo togosti (55-RA), kar daje temu živahnemu loparju impresiveno moč, dolgotrajno zadrževanje žogice na strunah, kar daje dober občutek na loarju, hkrati pa omogoča odličen nadzor leta žogice.

Za razliko od tradicionalnih fleksibilnih loparjev, ki navadno vibrirajo preveč, Clash 100 Tour deluje presenetljivo trdno, sveže in živahno.

Pri Wilsonu je to doseženo s tehnologijo FreeFlex in StableSmart, ki oba pomagata loparju, da se le ta optimalno upogiba pri trku s teniško žogico.

Pri divjih terenskih gibanjih se Clash 100 Tour počuti hitro in udobno.

Kot zelo dober in ultra primeren lopar za sodobnega igralca, je Clash 100 Tour primeren za igro iz osnovne črte, obrambo ali napad igralca.

Pri mreži vam Clash 100 Tour ne bo zagotovil stabilnosti tradicionalno uteženega loparja, vendar je, glede na teste, dobro stabilen za svojo težo, in dotik žoge z mrežico loparja je na mestu.

Prav tako reket zaradi težišča, ki je pomaknjeno v ročaj loparja deluje zelo lahko in precej okretno, zaradi česar je odličen za sprožitev, ko se pojavi priložnost.

Ob serviranju boste našli več kot dovolj moči in spina, da povzročite težave nasprotniku.

Imeli boste tudi potrebno hitrost in natančnost, da ostanete agresivni pri vračanju žogice globoko v nasprotnikovo polje.

S svojo zapeljivo kombinacijo zaželenih karakteristik loparja, je Clash 100 Tour eden izmed bolj impresivnih reketov, ki jih je Wilson kadarkoli ustvaril.

Igralci, ki iščejo hiter in živahen lopar z veliko občutka, morajo ta reket dodati na svoj demo seznam.
Tenis lopar Wilson Clash 100 Tour
Tehnologija
Tenis lopar Wilson Clash 100 Tour
Free Flex

Revolucionarna tehnologija, uporabljena pri loparju Clash 100, kateri je prvi lopar na svetu s to tehnologijo. Tehnologija je namenoma reket oblikovala tako, da se upogne pri katerem koli udarcu. Tradicionalne, horizontalni udarci in moderni vertikalni udarci so izboljšani s pomočjo karbonske prevleke, kar omogoča igralcem, da udarjajo hitro, svobodno in samozavestno z maksimalnim občutkom žogice na loparju in izredno dober nadzor.
Tenis lopar Wilson Clash 100 Tour
Stable Smart

Simulacijsko podprta geometrija je zasnovana tako, da zagotavlja najboljšo stabilnost v svojem razredu in hkrati omogoča, da se okvir premika v vnaprej določenih dimenzijah.