Tenis lopar Wilson Clash 100UL

0

Tenis loparji
Tenis torbe
Tenis žoge
Tenis oblačila
Tenis obutev
Tenis strune
Tenis ostalo
SALE
Wilson

WilsonClash 100UL

Šifra: WR015810 Tehnični podatki
Velikost glave:645Teža:265Širina okvirja:24.5Težišče:335Dolžina:685Razporeditev strun:16/19Priporočena napetost:23-27 kgPriporočena struna:Wilson SensationTorba:NeNapet lopar:NeTrdota:60
Tenis lopar Wilson Clash 100UL
Tenis lopar Wilson Clash 100ULTenis lopar Wilson Clash 100ULTenis lopar Wilson Clash 100ULTenis lopar Wilson Clash 100UL
159,00 €200,00 € 2 x 143,00 € Popust 11%
ROČAJ:
  • L1
  • L2
IZBERI
NA ZALOGI
V košarico dajete le lopar. Lahko izberete še strune in GRATIS napenjanje ali pa dodajte v košarico samo lopar. IZBERI STRUNO

GRATIS NAPENJANJE

Pri nakupu loparja in strune, je napenjanje GRATIS. Pri napenjanje loparja, je plačilo možno samo "po predračunu".
-1+ DODAJ V KOŠARICO
Izdelek dodan v košarico!
Tenis lopar Wilson Clash 100UL

WILSON CLASH 100ULWilson Clash 100UL prinaša svojo revolucionarno tehnologijo začetnikom, mlajšim tekmovalcem ali vsem igralcem, ki želijo ultra okreten lopar, ki združuje izjemen občutek s kirurško natančnim ciljanjem pri polnih zamahih.

Kar Clash-a 100UL ločuje od njegovih konkurentov, je njegova nizka stopnja togosti, zaradi česar je to očitna izbira za ljudi, ki želijo roki prijazen lopar.

Wilsonu sporoča, da je občutek tega loparja dosežen z uporabo tehnologij FreeFlex in StableSmart, ki obe pomagata loparju, da se optimalno upogne ob udarcu, ne da bi pri tem žrtvovali hrustljav in trden občutek, ki je potreben za sodobnega igralca.

Clash 100UL se pri močnih udarcih ne premika samo s ultra hitro, temveč se ob udarcih počuti hrustljavo in udobno pri tem pa kaže impresivno stabilnost lahkega loparja.

Ob dobri postavitvi je natančen udarec zelo enostaven, lahka teža reketa pa omogoča izboljšanje igralcev na način, da lahko iz teka dobro vračajo žogice ali hitreje pospešijo, ko je potrebno več tempa.

Zahvaljujoč hitrem pospeševanju in odprtemu vzorcu strun 16x19 se lahko žogi dodaja veliko spina.

Lahkotnost in okretnost se nadaljuje pri mreži, kjer 100UL prihaja zelo hitro v osnovni položaj, ter ob udarcu dosega odličen občutek.

Natančnost loparja vam bo dala več samozavesti, ko boste močno udarjali po žogici ali izbirali ambiciozne cilje.

S svojo impresivno okretnostjo in odličnim občutkom, je to zares dober lopar za izboljševanje igralca, ki si želi enostavne uporabe. Mehkoba oziroma roki prijazen lopar pa je zelo lep bonus.
Tenis lopar Wilson Clash 100UL
Tehnologija
Tenis lopar Wilson Clash 100UL
Free Flex

Revolucionarna tehnologija, uporabljena pri loparju Clash 100, kateri je prvi lopar na svetu s to tehnologijo. Tehnologija je namenoma reket oblikovala tako, da se upogne pri katerem koli udarcu. Tradicionalne, horizontalni udarci in moderni vertikalni udarci so izboljšani s pomočjo karbonske prevleke, kar omogoča igralcem, da udarjajo hitro, svobodno in samozavestno z maksimalnim občutkom žogice na loparju in izredno dober nadzor.
Tenis lopar Wilson Clash 100UL
Stable Smart

Simulacijsko podprta geometrija je zasnovana tako, da zagotavlja najboljšo stabilnost v svojem razredu in hkrati omogoča, da se okvir premika v vnaprej določenih dimenzijah.